Search for content, post, videos

Ce lucruri murdare ar face, pentru bani, in functie de zodie. Tot ce ar fi dispusi sa puna in practica

Astrologii sustin ca toti nativii zodiacului ar fi in stare sa se injoseasca sau sa faca unele lucruri de care nu ar fi deloc mandri, in mod normal, pentru bani.

Ce-i drept, unii dintre nativii zodiacului nu sunt nici pe departe adeptii ideii ca „haina il face pe om”, asa ca nu sunt dispusi sa isi incalce unele principii doar de dragul banilor.

Insa, alti nativi ai zodiacului sunt dispusi sa incalce orice regula morala doar pentru a beneficia de un castig rapid si mare, din punct de vedere financiar, dupa cum urmeaza.

BERBEC

Berbecii iubesc banii, fiind de cele mai multe ori motivati sa ii faca prin munca cinstita. Insa, daca se afla in situatii limita, sunt dispusi sa isi incalce unele principii doar pentru a castiga mai mult. Cel mai des, nativii acestei zodii tradeaza cunostintele, insa nu prieteni foarte buni, pentru a obtine sume mari de bani.

TAUR

Taurii sunt dispusi sa faca aproape orice pentru a obtine repede sume importante de bani, cu exceptia vanzarii propriului trup. Nu au procese de constiinta daca tradeaza membri ai familiei sau persoane apropiate sau daca fac un rau voit, in limitele legale, unei persoane, pentru a obtine o suma mare de bani.

GEMENI

Gemenii iubesc nespus banii la randul lor, insa nu le sta in caracter deloc sa tradeze sau sa distruga o persoana doar de dragul imbogatirii rapide. Insa, daca li s-ar oferi ocazia, si-ar vinde trupul cu usurinta, macar o data, pentru o suma destul de mare.

RAC

Racii sunt dispusi sa faca lucruri de care nu ar fi mandri deloc pentru bani doar daca au probleme mari financiare. Cel mai des se folosesc de santaj, insa doar daca stiu sigur ca persoana pe care o santajeaza este, cel putin din punctul lor de vedere, o persoana destul de rea.

LEU

Leii au un caracter foarte puternic si exclud ideea de a se vinde pe ei insisi si a trada, chiar daca este vorba despre un dusman, doar pentru a pune mana pe o suma mare de bani rapid. Sunt dispusi insa sa elaboreze planuri, la cerinta, pentru detronare unui lider pe care-l cunosc foarte bine, daca acea persoana le-a gresit in trecut.

FECIOARA

Fecioarele iubesc si ele banii. Insa, nu s-ar juca niciodata cu viata unui om pentru a obtine sume mari de bani in timp foarte scurt. Cu toate acestea, ar fi foarte dispuse sa joace un rol-cheie in punerea in aplicare a unor planuri care sa aduca profit rapid. Mai precis, nu s-ar gandi de doua ori inainte sa accepte rolul de spion, intr-o situatie, daca ar fi platite considerabil.

BALANTA

Balantele urasc sa isi incalce principiile morale asa ca este foarte greu ca un nativ al acestei zodii sa faca vreun joc murdar doar de dragul banilor. Insa, daca este vorba de a insela un om pe care il considera dusman in secret, pentru o suma destul de mare, ar face acest lucru cu cea mai mare deschidere de inima, mai ales daca este vorba de o persoana cu un caracter foarte josnic.

SCORPION

Scorpionii se trezesc de multe ori in situatii in care pot face rost de sume importante de bani daca accepta sa se vanda. Nu este vorba insa de vanzarea propriului corp, ci mai degraba de vanzarea cunostintelor pe care le acumuleaza de la oameni influenti, in cercul carora se afla. Vor decide sa vanda acele informatii doar daca vor fi siguri ca nu vor pati nimic pe viitor.

SAGETATOR

Sagetatorii nu au absolut nicio problema de a-si trada orice apropiat, in orice fel, daca le sunt oferite sume importante de bani. Insa, au si o parte etica in ei, daca se poate spune asa. Mai precis, vor incerca sa imparta profitul chiar cu persoana pe care au tradat-o, pentru a-si spala pacatele si a se pune intr-o lumina favorabila.

CAPRICORN

Capricornii nu pun mare pret pe obtinerea de castiguri rapide daca pentru a obtine o suma importanta de bani ar trebui sa isi incalce unele principii. In unele cazuri, insa, sunt dispusi sa faca rau, cel putin pe plan profesional, unei persoane pentru o anumita suma de bani daca sunt siguri ca acea persoana este, cu adevarat, incompetenta.

VARSATOR

Varsatorii pun foarte mare pret pe linistea interioara. Le place sa se culce cu sufletul impacat si sa nu aiba remuscari, asa ca sunt persoane foarte greu de cumparat. Se vand doar in cazul in care inteligenta si talentele lor pot fi folosite pentru a infaptui lucruri bune.

PESTI

Pestii, persoane cat se poate de introvertite, dar care iubesc bogatia, sunt dispusi sa intocmeasca unele dintre cele mai complexe planuri de tradare si inselaciune pentru a pune mana pe sume importante de bani. Insa, de cele mai multe ori, fac acest lucru pentru ca familia lor sa prospere, asumandu-si faptul ca vor trebui sa traiasca cu vina ulterior.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *