Search for content, post, videos

Ce doreste fiecare, in taina, de la partener, in functie de zodie. Cele mai ascunse secrete

Astrologii sustin ca fiecare nativ al zodiacului isi doreste in secret ceva anume de la partenerul sau. Este vorba fie de fantezii erotice, fie de tipuri de afectiune sau de comportament pe care fiecare nativ al zodiacului le ravneste de la partener, insa nu are mereu curajul sa o spuna.

Asadar, iata ce doreste fiecare, in secret, de la partener, in functie de zodie.

BERBEC

Berbecii isi doresc in secret sa fie tratati de partenerul lor foarte parinteste. In ciuda faptului ca expun mereu o latura puternica, isi doresc de fapt, pe ascuns, sa fie ingrijiti si sa fie „dragaliti” mai tot timpul de persoana iubita. Insa, nu vor ca acest lucru sa se intample in afara intimitatii caminului, pentru a nu le fi stricata imaginea de oameni dduri.

TAUR

Taurii isi doresc in secret supunere din partea iubitului sau a iubitei. Nativii din Taur tanjesc ca partenerul sa nu le iasa niciodata din cuvant si sa faca asa cum decid ei in orice problema, oricat de marunta ar fi.

GEMENI

Gemenii isi doresc foarte mult, pe ascuns, ca partenerul sau partenera sa fie foarte deschisi sexual. Una dintre cele mai mari fantezii ale lor este sexul in trei, cu alta fameie, chiar daca este vorba despre un nativ din Gemeni de sex feminin.

RAC

Racii isi doresc pe ascuns ca partenerul sa le faca mereu cadouri scumpe. Sunt constienti ca este o slabiciune a lor si incearca mereu sa se comporte ca si cand cadourile scumpe nu le-ar atinge o coarda sensibila, insa, in realitate, asta isi doresc cel mai mult de la partener.

LEU

Leii isi doresc pe ascuns ca partenerul lor sa fie uneori brutali in pat. In ciuda caracterului lor dominant, leii avor uneori sa fie ei cei dominati. Insa nu recunosc acest lucru nici in ruptul capului, de frica sa nu cumva sa le fie luat postul de „lider” al relatiei de catre partenerul de cuplu.

FECIOARA

Fecioarele isi doresc in secret ca partenerul lor sa plece de acasa pe perioade lungi, iar apoi sa se intoarca. Sunt de parere ca asa se mentine mult mai bine aprins focul pasiunii, insa niciodata nu vor recunoaste acest lucru din cauza ca se tem ca partenerul sa nu interpreteze gresit initiativa.

BALANTA

Balantele isi doresc in secret sa fie laudate si ridicate in slavi de catre partener, de fata cu cat mai multi oameni. Au nevoie permanenta de confirmare a faptului ca exceleaza in absolut tot ceea ce fac, mai ales in fata celor pe care abia i-au cunoscut.

SCORPION

Scorpionii simt deseori nevoia sa fie laudati pentru performantele lor sexuale. Le place sa auda barfe despre ei insisi, pornite de propriul partener de viata. Isi doresc foarte mult ca aceste barfe sa faca eferire la cat de buni sunt, de fapt, la pat.

SAGETATOR

Sagetatorii isi doresc pe ascuns ca partenerul de viata sa le dea voie sa aiba experiente sexuale cu necunoscuti. Ar aprecia si mai mult daca partenerul de viata ar fi dispus sa ia parte si el la aceste experiente. De frica unei despartiri insa, nu vor recunoaste niciodata acest lucru.

CAPRICORN

Capricornii isi doresc pe ascuns ca partenerii lor de viata sa aiba o atitudine de „bad boy” sau „bad girl”, dupa caz. Sunt foarte antrenati de ideea unui rebel care le poarta de grija si care ia in piept orice problema de viata.

VARSATOR

Varsatorii isi doresc pe ascuns ca partenerul de viata sa fie cat se poate de calm si docil. Mai precis, multi dintre ei abia asteapta ca partenerii lor sa inainteze in varsta pentru ca, de fapt, nativii acestei zodii sunt atrasi de oameni mai in varsta decat ei insisi.

PESTI
Pestii isi doresc pe ascuns ca partenerul lor de viata sa aiba un rol de supus in pat. Sunt foarte perversi si ar dori sa poata sa imparta „perversitatea” lor cu partenerul, insa se infraneaza sa faca acest lucru de frica ca ar putea fi prea mult pentru o relatie clasica.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *