Search for content, post, videos

Ce culori ti se potrivesc in functie de zodia ta

Fiecare semn zodiacal rezoneaza cu anumite culori. Daca acestea sunt alese corespunzator caracteristicilor zodiacale, pot avea o influenta pozitiva asupra energiilor si a aurei nativilor fiecarui semn astrologic. Afla care sunt nuantele potrivite pentru zodia ta si alcatuieste-ti noua garderoba de primavara tinand cont de culorile care te fac sa vibrezi.

Berbec
Berbecii sunt persoane foarte ambitioase, carora li se potrivesc cel mai bine culorile puternice. Nuantele aprinse de rosu si oranj scot la iveala latura focoasa a acestor nativi si le ofera o incredere in sine pe care alte culori nu reusesc decat sa o estompeze. In plus, aceste culori ii energizeaza pe Berbeci.

Taur

 

Taurul este adeptul culorilor clasice, asa ca nu exista nuante in care sa se simta mai bine decat in alb si negru. Acesti reprezentanti conservatori ai zodiacului vor arata intotdeauna fabulos in cele mai inspirate tinute inspirate de stilul Coco Chanel. Taurii isi pot pastra astfel intacta imaginea serioasa pe care si-o doresc.

Gemeni

 

Gemenii, atat de preocupati de latura intelectuala si atat de lipsiti de griji in ceea ce priveste superficialul vestimentatiei, vor opta intotdeauna pentru culori care le stimuleaza apetitul de cunoastere, asa cum sunt nuantele de galben si verde. Prospetimea acestor culori ii vor ajuta pe Gemeni sa se concentreze mai bine.

Citeste continuarea pe acasa.ro ( http://goo.gl/2zMN1q)

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *