Search for content, post, videos

Cati bani vei avea in 2014 in functie de ziua in care te-ai nascut

Luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata sau duminica? Ziua saptamanii in care te-ai nascut iti influenteaza sansele tale de castig de-a lungul vietii mai mult decat ai crede.

Fiecare zi a saptamanii este marcata de un anumit fel de energie care se traspune in viata fiecaruia dintre noi, in functie de ziua in care ne-am nascut. Indiferent ca esti nascut pe 13 februarie sau pe 29 septembrie, ziua propriu-zisa a nasterii iti marcheaza sansele de castig in viata.

LUNI

Prima zi a saptamanii este cea in care „intri in paine”, dar inceputul nu este tocmai usor, mai ales dupa zilele de relaxare din weekend. Cu alte cuvinte, cei nascuti intr-o zi de luni au sanse mari sa castige bani buni in viata, dar pentru fiecare banut vor trebui sa munceasca mult. De altfel, mai ales in prima parte a vietii, vor avea de tras mult pentru a se realiza din punct de vedere financiar, iar aceasta realizare va aparea abia la varsta mijlocie.

MARTI

Ziua cu trei ceasuri rele? Nu neaparat! In cazul persoanelor nascute intr-o zi de marti, sanse de castig financiar depinde mult de atitudinea generala pe care o au fata de viata si, mai ales, fata de munca. Daca au firi negative, daca se incarca cu ganduri sumbre si isi pun, de la bun inceput, in minte ca nu o sa le iasa sau ca o sa le fie greu, atunci isi cam pot lua adio de la castiguri financiare masive. Cu cat gandesc mai negativ, cu atat mai mult banii vor fugi de ei. Insa, daca au o gandire pozitiva si dau dovada de entuziasm, persoanele nascute intr-o zi de marti vor excela pe plan financiar, inca de la varsta de 20 de ani.

MIERCURI

Cumpatare si echilibru, astfel sunt oamenii nascuti intr-o zi de miercuri si astfel vor evolua si pe plan financiar. Desi nu vor da de bani usor, daca dau dovada de cumpatare si vor gandi echilibrat, in jurul varstei de 35 de ani vor incepe sa castige tot mai multi bani.

JOI

Cei mai favorizati din punct de vedere financiar sunt cei nascuti intr-o zi de joi. Acestia stiu sa astepte momentul potrivit pentru a actiona, nu se grabesc atunci cand iau decizii, motiv pentru care au sanse sporite de castiguri atunci cand ating maturitatea.

VINERI

Persoanele nascute vinerea sunt extremele. Cu alte cuvinte, fie dau lovitura pe plan material, fie esueaza crunt. Cale de mijloc pentru persoanele nascute vinerea nu prea exista. Bineinteles, esecul financiar nu inseamna neaparat ca vor pierde toata agoniseala, ca vor ajunge foarte saraci, dar niciodata nu vor avea mai mult decat strictul necesar pentru a trai de la o zi la alta.

SAMBATA

Cei nascuti in prima zi din weekend sunt, de regula, firi emotive, cu inclinatii artistice. Insa acestea nu le ofera sanse de castiguri financiare sustinute, constante. Persoanele nascute sambate vor oscila intre venituri mari si mici si doar chibzuiala o sa-i faca sa reuseasca cu adevarat pe plan material. La ei este foarte important cum isi gestioneaza finantele, caci dupa un castig masiv poate urma si o perioada de „seceta financiara”.

DUMINICA

Persoanele nascute duminica pornesc mai greu in viata, din punct de vedere financiar. Ele parca s-au nascut pentru a se odihni mai intai, asadar nu pentru a castiga bani, si abia mai apoi se pun in miscare pentru a obtine venituri materiale. Insa, odata puse in miscare, persoanele nascute duminica au un avant puternic care pana in 30 de ani le genereaza sanse mari de castiguri financiare.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *