Search for content, post, videos

Cat noroc ai in viata, in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut

Specialistii discuta foarte des despre acest subiect, fiind un subiect controversat, are foarte multe ferestre care la final se leaga cap la cap.

In numerologie, ziua in care ne-am nascut este perfect legata de destinul nostru si de cat de norocosi suntem.

Luni. Ziua de luni este guvernata de Soare. Persoanele nascute in aceasta zi sunt punctuali, sensibili, seriosi, generosi, autoritari, binevoitori. Datorita respectului pe care il ofera si al educatiei de care dau dovada, persoanele nascute luni desi pretind ca iti spun totul in fata atunci cand este cazul nu te vor jigni prin spusele lor.

Marti. Ziua de marti este guvernata de Mercur. Persoanele care s-au nascut in aceasta zi, in ciuda superstitiei care predomina in jurul acestei zile, sunt cele mai norocoase. Cei nascuti marti sunt persoane active, vesele, pozitive, ambitioase, schimbatoare, suspicioase.

Miercuri. Ziua de miercuri este guvernata de Luna. Persoanele care sunt nascute in acesta zi dau dovata de incredere, hotarare, introvertire, rabdare. Aceste persoane se pot cu usurinta sacrifica pentru binele celor din jur fara vreun interes personal, fara sa ceara niciodata ceva in schimb.

Joi. Ziua de joi este guvernata de Marte. Cei nascuti in aceasta zi se pot numi ghinionisti. Este ziua tuturor ghinioanelor. Au probleme si in relatiile de cuplu, trecand cu usurinta de la o relatie la alta, fara stabilitate. Sunt romantici, sensibili, sociabili si independenti.

Vineri. Ziua de vineri este guvernata de Jupiter. Cei nascuti in aceasta zi sunt foarte disciplinati, muncitori, iubitori, norocul este la el acasa, au foarte mult magnetism, parca atrag binele de partea lor, viata lor indreptandu-se mereu intr-o directie buna indiferent de cumpenele de care se lovesc pe parcurs.

Sambata. Ziua de sambata este guvernata de Venus. Doritori de lux, cei nascuti in acesta zi ajung sa il si obtina. Au suflet de artisti, de aceea sunt foarte iubiti si respectati. Sunt foarte cheltuitori dar stiu sa isi gestioneze banii astfel incat sa nu ramana niciodata fara. Sunt persoane foarte sociabile, de aceea intalnesc de-a lungul timpul foarte multe persoane si au foarte multi prieteni.

Duminica. Ziua de duminica este guvernata de Saturn. Cei nascuti in aceasta zi sunt persoane norocoase dar in ciuda acestui lucru se lovesc deseori de esecuri, partea buna este ca se ridica mereu din propria cenusa precum pasarea Pheoenix. Au suficiente probleme de sanatate, neintelegeri in familie, esecuri in dragoste, insa le rezolva pe toate de-a lungul timpului.

 

<

2 comments

  • <cite itemprop="author">astrolog</cite>

    Cred ca ati incurcat serios borcanele! Luni este guvernata de luna, duminica de soare, vinerea de venus,….s.a.m.d.

  • <cite itemprop="author">P</cite>

    Cei născuți în ziua de duminica sunt guvernați de Soare, nu de Saturn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *