Search for content, post, videos

Cat de zgarcit este un om, in functie de zodie

Astrologii sustin ca relatia dintre zodii si bani este una speciala si ca semnul astral al nativilor poate sa dea de inteles cat de zgarcit este un om, in functie de zodie.

Cat de zgarcit este – BERBEC

Nativii din berbec nu sunt foarte zgarciti, dar nici foarte darnici. Sunt dispusi sa dea bani persoanelor apropiate care se afla cu adevarat la ananghie.

Cat de zgarcit este – TAUR

Nativii din Taur sunt unii dintre cei mai zgarciti ai zodiacului. Nu le place sa imparta cu nimeni banii lor pentru care muncesc, ce-i drept, destul de mult.

Cat de zgarcit este – GEMENI

Gemenii sunt zgarciti periodic. Asta inseamna ca atunci cand au bani destui pe mana ii ca arunca in stanga si-n dreapta insa atunci cand preconizeaza ca urmeaza o perioada mai grea, nu dau nimanui un sfant.

Cat de zgarcit este – RAC

Racii sunt unii dintre cei mai putin zgarciti nativi ai zodiacului. Nativii din Rac dau bani oricui spune ca are nevoie, fara sa se gandeasca la faptul ca pot ramane fara fonduri.

Cat de zgarcit este – LEU

Leii sunt destul de zgarciti din cauza ca isi contorizeaza finantele in functie de cat de mult muncesc pentru banii respectivi. Si deobicei muncesc destul de mult pentru ceea ce au in buzunar, asa ca au o scuza pentru a fi zgarciti.

Cat de zgarcit este – FECIOARA

La fel si nativii din Fecioara, pun foarte mare pret pe bani, ghidandu-se toata viata spre afaceri profitabile. Nici atunci cand ajung sa fie foarte bogati acesti nativi nu sunt prea darnici.

Cat de zgarcit este – BALANTA

Balantele pe de alta parte, sunt zgarcite atunci cand isi dau seama ca trebuie sa rationalizeze banii pe care ii au pe anumite perioade, in functie de nevoile lor. Daca au bani in plus, ofera cu imprumut, insa nu cu prea mare tragere de inima.

Cat de zgarcit este – SCORPION

Scorpionii sunt unii dintre cei mai zgarciti nativi ai zodiacului! Acesti nativi sunt constienti de faptul ca sunt zgarciti si nu se feresc sa arate acest lucru de multe ori.

Cat de zgarcit este – SAGETATOR

Sagetatorii pot fi foarte darnici, daca au o disopzitie buna si foare zgarciti daca au o dispozitie proasta. Asa ca daca vrei sa imprumuti bani de la un Scorpion, ghideaza-te dupa toanele sale.

Cat de zgarcit este – CAPRICORN

Capricornii sunt zgarciti doar atunci cand vine vorba de ei insisi. Astfel, nu isi dau voie sa se trateze asa cum si-ar dori, chiar dacau au destui bani.

Cat de zgarcit este – VARSATOR

Varsatorii sunt unii dintre cei mai altruisti nativi ai zodiacului si sar in ajutorul oricui cu bani, daca isi permit. Sunt cel mai putin zgarciti nativi ai zodiacului.

Cat de zgarcit este – PESTI

Pestii nu sunt neaparat zgarciti, ci mai degraba sunt calculati. Nu vor da bani cu imprumut nimanui, daca au interese imediate financiare si au de investit bani in ceva de viitor.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *