Search for content, post, videos

Cat de gelos poate sa fie si cum se manifesta, in functie de zodie

Semnul zodiacal are un mare impact asupra barbatilor, chiar daca acestia nu vor sa recunoasca sau aleg sa ignore toate semnele astrale. Tu ar fi bine sa stii cu cine te culci seara, intrucat un pic de cercetare iti poate salva relatia intr-un moment critic.

Berbecul este un mare aparator al partenerului sau, insa nu accepta nici macar cel mai mic semn de infidelitate. De aceea vei fi surprinsa de multe ori cu intrebari despre activitatea ta si despre ce faci tu cand nu esti cu el.

Taurul este un mare aparator al status-quo-ului si ii place sa detina controlul oricarei situatii, de aceea nu te astepta la prea multa aventura din parte lui. Iti va ierta mici greseli, insa te va abandona de indata ce s-a simtit tradat.

Nativii zodiei gemeni nu isi arata de fiecare data gelozia, ci prefera sa sufere in sinea lor. Fara comunicare relatia va fi un esec.

Racii sunt aventurosi si nu se vor supara, intrucat si ei mai au tendinta sa flirteze cu altele.

Leul va fi tot timpul cu un ochi asupra ta, dar daca vei reusi sa-i demonstrezi ca poate avea incredere in tine, atunci nu vei mai avea batai de cap.

Fecioarele (mai bine zis feciorii) sunt extrem de gelosi si nu ti-i doresti langa tine. Certurile vor fi la ordinea zilei.

Balanta este un petrecaret notoriu si nu iti va sta in cap, dar daca intreci masura asteapta-te la ce-i mai rau din partea lui.

Scorpionul este cea mai geloasa zodie si nativii acesteia sunt plini de razbunare. Ai grija!

Sagetatorul este un indecis, asa ca s-ar putea sa ai surprize neplacute privind gelozia oricand.

Capricornul este adeptul stabilitatii si nu va pune niciodata relatia in pericol pentru un mic gest sau pentru o oarecare miscare.

Varsatorul este un aventuros, insa daca i-ai picat cu tronc acesta va face orice ii sta in putinta sa te tina aproape.

Pestii vor evita tot timpul scenele de gelozie, intrucat acestia vor sa traiasca in ideal.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *