Search for content, post, videos

Care sunt barbatii cu care esti compatibila, in functie de zodie

Indiferent daca sunt tineri sau la varsta a doua, din Romania sau de peste hotare, barbatii faimosi au ceva atragator. Sa fie oare charisma cea care survine celebritatii sau procesul este invers? In orice caz, este imposibil sa nu te indragostesti de aspectul si de atitudinea anumitor vedete masculine. Dar stii de ce te simti atrasa tocmai de aceia si nu de alti barbati celebri? Explicatia este, desigur, una astrologica. Iata cu ce prezente masculine din showbizul international te-ai potrivi si de ce.
 
Berbec
Femeia Berbec este pasionala si plina de energie, ii place sa aiba alaturi un partener care sa corespunda standardelor ei si sa fie capabil sa o tina in frau atunci cand este prea impulsiva. Are nevoie de un barbat care sa inspire masculinitate, cum sunt Florin Piersic Jr. sau Ion Ion Tiriac. Dintre vedetele hollywoodiene, perechile compatibile cu femeia Berbec sunt Javier Bardem, Collin Farrel si Ryan Gosling.
 
Taur 
Femeii Taur ii place sa detina controlul intr-o relatie. O vor atrage mereu barbatii maleabili, care nu ar contrazice-o pentru nimic in lume si ar putea executa tinand cont de instructiunile ei precise. Daca esti nascuta in zodia Taur, astrele iti recomanda barbati asemanatori lui Victor Slav, Adrian Sina, Matthew Broderick sau Tom Cruise.
 
Citeste mai departe pe Acasa.ro – http://goo.gl/luN8vW
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *