Search for content, post, videos

Azi, 24 AUGUST. Noi surse de BANI pentru acesti nativi

Tintesti sus si nimic nu-ti poate sta in cale. Totul e sa actionezi moral, cu simtul raspunderii.

Berbec – Cuvantul „actiune” este cel care te caracterizeaza astazi. Nici mintea nu-ti sta locului, linistita, nici cheful de joaca nu te paraseste si nici rabdarea nu-ti mai este cunoscuta astazi. De aici si capacitatea de a face lucruri care pana acum iti pareau imposibile.

Taur – Vestea buna este aceea ca asteptarile tale sunt cat se poate de reale, deci au sanse bune de realizare. Tot ceea ce ai de facut, insa, este sa pui munca pe primul plan, tocmai pentru a avea parte de rezultate satisfacatoare.

Gemeni – Desi se pare ca toate sunt „la locul lor” astazi, rezerva-ti timp pentru a mai pune tara la cale in ceea ce priveste cariera si drumul pe care iti doresti a-l urma.

Rac – Nu uita sa ii acorzi persoanei iubite atentia necesara, ai cam neglijat-o in ultima perioada, scrie radioconstanta.ro.

Leu – Fiecare persoana cu care ai de-a face are sansa de a invata cate ceva de la tine.

Fecioara – Cam tot ceea ce astazi se intampla te poate deturna de la drumul tau. E cazul deci sa discerni intre bine si rau, intre corect si gresit, intre pozitiv si negativ.

Balanta – Este posibil sa pierzi ceva, poate chiar sa se sfarseasca o relatie de prietenie insa, indiferent ce anume se intampla, esti „anuntat” ca urmeaza sa vina timpuri mult mai bune.

Scorpion – Desi sinceritatea doare uneori, alege sa spui ceea ce simti, fara ezitari. In caz contrar, lucrurile se complica si rezolvarea amanata va fi mai dureroasa.

Sagetator – Orice ai face astazi, alege sa nu te grabesti. Risti sa iei decizii gresite sau sa provoci incurcaturi.

Capricorn – Tintesti sus si nimic nu-ti poate sta in cale. Totul e sa actionezi moral, cu simtul raspunderii.

Varsator – Tu ai toate raspunsurile, sunt valabile insa numai pentru tine, nu si pentru ceilalti.

Pesti – In viata ta apare cineva care va juca rolul de indrumator. Primeste-l cu drag si incredere.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *