Search for content, post, videos

Azi, 21 august. Ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de astazi

Sunteti mult prea optimist pentru situatia financiara in care va aflati. Mai bine luati din timp niste masuri de precautie.

BERBEC – Adorati distractiile de tot felul si cheltuielile din ce in ce mai mari. Momentul in care va trebui sa puneti frana nu e departe.

TAUR – Incepeti o perioada in care veti fi foarte amabil cu toata lumea din anturaj si extrem de senzual cu partenerul intim. Profitati si simtiti-va bine.

GEMENI – Faceti greseli minore, va enervati la maximum si ii iritati pe cei din jur. Fiti mai relaxat si mai ingaduitor cu voi insiva.

RAC – Sunteti mult prea optimist pentru situatia financiara in care va aflati. Mai bine luati din timp niste masuri de precautie.

LEU – Va incapatanati sa refuzati „atentiile” amoroase ale persoanei iubite. Orgoliile nu duc la rezultate bune. Mai ales in dragoste.

FECIOARA – Faceti tot felul de „manevre” pentru a va atinge scopurile si nu tineti cont de sfaturile celor care tin la sanatatea voastra. Revizuiti-va atitudinea.

BALANTA – Folositi un limbaj ambiguu, care o sa va coste. Nu asa se obtin victoriile autentice si durabile.

SCORPION – Din pacate, va concentrati cu greutate si trebuie sa faceti eforturi pentru a va face inteles. Explicati situatia celor cu care trebuie sa colaborati.

SAGETATOR – Faceti cheltuieli care le atrag atentia, mai ales ca nu ascundeti nimic. Dar si toleranta are o limita.

CAPRICORN – Vi se cere sa faceti act de prezenta la o intrunire, dar veti gasi o modalitate diplomatica sa refuzati.

VARSATOR – Sunteti impresionat de suferintele unei femei din anturajul intim si va decideti sa o ajutati cum puteti, scrie radioconstanta.ro.

PESTI – Faceti rost de bani pe neasteptate, numai ca de aceasta data sunteti mai putin risipitor.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *