Search for content, post, videos

Atmosfera astrală FEBRUARIE 2017: Un Montagne Russe spectaculos!

O lună deosebită, bulversantă, în care surprizele se vor ține lanț! Energia astrală a perioadei ne predispune la multă agitație, tensiune mentală, răsturnări de situație pe toate planurile vieții, aflarea unor informații aparent inofensive, dar care sunt un preambul la ceva ce va urma în următoarele luni ale anului.

Este bine să ne înarmăm cu răbdare, calm, toleranță, să evităm graba, luarea deciziilor sub primul impuls sau în condiții de stres, să-i ascultăm pe ceilalți în mod activ și nu în ultimul rând să ne ascultăm și pe noi înșine.
Este vremea marilor schimbări, iar uneori acestea se fac în mod zgomotos. Răsunetul evenimentelor și discuțiilor de pe parcursul acestei luni ne va urmări multă vreme de acum încolo, depinzând numai de noi să gestionăm lucrurile corect, eficient și spre binele suprem al tuturor.

Energiile lunii Februarie sunt un amestec fascinant de Foc și Apă în cantități mari, Aer și Pământ în proporții ceva mai mici, însă de luat în seamă. Astfel, tot ce ne înconjoară, respectiv toate structurile fizice se pot modifica datorită influențelor astrale destul de puternice și dificil de gestionat în anumite perioade.

Cinci Semne zodiacale dau tonul iureșului astral, pe care-l vom simți din plin sub diverse forme, oriunde ne-am afla, indiferent de activitatea pe care o desfășurăm, indiferent de vârstă, indiferent de sex, indiferent de bagajul educațional acumulat. Acestea sunt Berbecul, Balanța, Săgetătorul, Vărsătorul, Peștii. Însă prin rezonață se activeză toate Semnele zodiacale, așa încât fiecare individ va avea de lucrat la drumul său.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *