Search for content, post, videos

Agresivitatea, in functie de zodie. Cand si de ce ar putea deveni violentii nativii

Astrologii sustin ca nativii zodiacului au „puncte de fierbere” diferite, in functie de cat de mult sunt impinsi la limita. Acest lucru poate degenera in violenta in cazul multora, lucru ce poate avea consecinte grave.

Mai precis, fiecare nativ al zodiacului are un punct limita care i poate determina sa devina violent, dupa cum urmeaza

BERBEC

Berbecii risca a devina cat se poate de violenti in momentul in care cineva le testeaza rabdarea cu privire la persoana iubita. In aceste cazuri, daca este vorba de injurii aduse la adresa persoanei iubite, Berbecii isi pierd cumpatul si sar imediat la bataie.

TAUR

Taurii pot deveni foarte violenti fie cand li se face o nedreptate din punct de vedere financiar, fie cand sunt prinsi cu o minciuna care i-ar putea distruge. In ambele cazuri, isi pierd cumpatul incredibil de repede si vad negru in fata ochilor ajungand sa nu se mai gandeasca la consecintele faptelor lor.

GEMENI

Gemenii devin agresivi si violenti in cazul in care persoana iubita sau un membru al familiei sunt fie jungiti fie se afla in pericol. In ambele cazuri, parca uita ca sunt oameni, uita de durere si sar la bataie ca leii, fara sa simta durere.

RAC

Racii risca sa devina foarte violenti in momentele in care consuma prea mult alcool. Majoritatea nativilor acestei zodii isi consuma frustrarile prin violenta doar daca sunt mult sub influenta bauturilor alcoolice. In acele momente, risca sa raneasca si persoanele apropiate.

LEU

Leii devin incredibil de violenti daca sunt trasi la raspundere sau au de suferit de pe urma unor lucruri sau fapte care nu au avut loc din vina lor sau care nu au depins de ei. Pentru a se apara, sunt dispusi sa mearga pana in panzele albe.

FECIOARA

Fecioarele sar mereu la bataie, fara sa se gandeasca de doua ori, in momentul in care isi dau seama ca sunt sau au fost inselate. Pe nativii acestei zodii nu ii intereseaza deloc ce repercusiuni ar putea avea atitudinea lor agresiva.

BALANTA

Balantele isi pierd cumpatul doar in momente de stres maxim, oboseala si tensiune psihica. Daca cineva le testeaza limitele, risca sa sara la gatul acelei persoane, pentru a scapa de povara. Insa, dupa ce au o iesire agresiva, reusesc sa se calmeze.

SCORPION

Scorpionii devin agresivi si violenti atunci cand parintii lor au de suferit. Astfel, nu se vor gandi de doua ori inainte de a sari la gatul persoanei sau chiar institutiei care le face rau parintilor. Vor risca absolut tot ce au pentru a face dreptate.

SAGETATOR

Sagetatorii devin foarte violenti atunci cand se simt ei insisi in pericol. In acele momente, vad negru in fata ochilor si isi dau seama ca trebuie sa fie agresivi, pentru a se apara. Nativii acestei zodii devin violenti mi mult din cauza fricii.

CAPRICORN

Capricornii sar la bataie fara sa se gandeasca de doua oridin cele mai usuale motive. Cel mai des intalnit moment in care sunt dispusi sa devina violenti este acela in care un prieten foarte bun are nevoie de ajutor pentru a iesi dintr-o incurcatura.

VARSATOR

Varsatorii sunt capabili sa devina violenti foarte rar. De cele mai multe ori isi mentin calmul insa daca familia, copilul sau persoana iubita este in mare pericol, devin adevarate fiare. Sunt capabili sa devina atata de violenti in acele cazuri, incat lucrurile pot degenera destul de grav.

PESTI

Pestii devin violenti si sar la bataie atunci cand sunt nedreptatiti din punct de vedere financiar sau cand cinevaincearca sa-i „detroneze” la locul de munca. Nu sunt foarte capabili sa raneansa adanc pe cineva, insa se manifesta puternic.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *