Search for content, post, videos

Afla zodia cu care vei trai intotdeauna clipe incendiare in pat

Daca vrei sa ai parte de momente incendiare in pat, ar trebui sa afli cu cine esti compatibila din punct de vedere sexual, in functie de semnul zodiacal care te reprezinta. Cauta-ti partenerul perfect si da frau liber imaginatiei tale, daca vrei sa traiesti clipe memorabile:

Berbec

Femeia Berbec este foarte pasionala si apreciaza experientele inedite, insa fara a depasi masura. Barbatul dupa care i se aprind calcaiele in timpul si dupa consumarea actului sexual este cel nascut in zodia Fecioara. Acesta este suficient de calculat incat sa nu intreaca limita, fara a excela totusi in cumintenie.

Taur

Femeia Taur nu s-ar da in laturi de la nimic, atat timp cat obtine ceea ce isi doreste. Iar placerea este una dintre cele mai mari dorinte ale sale. Barbatul care ar satisface-o pe deplin este Scorpionul, atat de lipsit de inhibitii si de curios el insusi.

Gemeni

Femeia Gemeni este curioasa sa afle cat mai multe despre anatomia partenerului ei si sa-l cunoasca pana in cele mai mici detalii. Un barbat care s-ar lasa studiat astfel este Taurul, caruia ii place la nebunie sa fie centrul de interes al femeii cu care face sex. Daca partenerul tau este nascut in aceasta zodie, incarca-ti bateriile, vei avea nevoie de energie!

Rac

Femeii Rac ii place sa isi venereze partenerul, sa il admire, sa-l faca sa se simta dorit. Si cine ar aprecia un astfel de comportament sexual, daca nu barbatul Leu? Potrivirea in dormitor a acestor doua zodii este uluitoare, se completeaza de minune!

 
Citeste continuarea articolului pe acasa.ro ( http://goo.gl/cjJxSQ  )
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *