Search for content, post, videos

25 ianuarie 2017: Scorpionii primesc noi şanse profesionale şi financiare

Taurii reinstalează armonia în familie, Leii îşi pun relaţiile de iubire în primejdie, iar Scorpionii primesc noi şanse profesionale sau financiare.

Berbec

Nu pregetaţi să veniţi în ajutorul unei persoane bolnave şi vă atrageţi o grămadă de „reproşuri” din partea persoanei iubite. Unii nativi sunt nevoiţi să plece din nou la drum lung, chiar dacă încearcă din răsputeri să îl amâne. Încercaţi să scăpaţi de obligaţii, dar nu reuşiţi!

Taur

Dacă visaţi la o nouă poveste de dragoste, nu aveţi şanse de reuşită. În schimb, aveţi parte de multe declaraţii confuze din partea partenerilor de afaceri, iar persoana iubită vă critică fără a avea motive serioase! Aveţi însă posibilitatea să reinstauraţi armonia în familie. Gemeni

Gemeni

Vi se face o „curte” acerbă şi mai aveţi pe cap şi multe persoane care vor să iniţieze o nouă activitate împreună cu dv. Primiţi cu bucurie orice propunere şi nu luaţi deloc în seamă lipsa de timp ori neseriozitatea unor persoane din anturaj. Aveţi nevoie şi de mai multă răbdare!

Rac

Este posibilă apariţia unor griji legate de membrii tineri ai familiei. În cuplurile stabile, situaţia se va rezolva, dar în cazul concubinajului, se va complica prin neimplicarea unuia dintre parteneri. Creaţi o echipă din membrii familiei, care să lucreze pentru scopuri comune.

Leu

îşi pun relaţiile de iubire în primejdie În prima parte a zilei vă plictisiţi, dar ulterior vi se comunică o informaţie ce necesită o deplasare imediată pe o distanţă considerabilă. Relaţiile de iubire sunt puse în primejdie de numeroase vorbe indecente ori de declaraţii false. Nu mai suportaţi ironiile celor din anturaj.

Fecioară

Sunt necesare eforturi pentru a vi se recunoaşte posibilităţile certe de afirmare în domenii în care aveţi experienţă. Vi se cer un fel de adeziuni ori declaraţii de fidelitate şi aveţi reacţii imprevizibile contraindicate. Vi se solicită să participaţi la o întâlnire neobişnuită.

Balanţă

Este bine să ţineţi cont că noile cunoştinţe vă vor fi de folos în viitor. Unele rude vor să vă ajute şi ele, însă preferaţi să apelaţi la oameni străini, care vă spun din start ce vor în schimb. Nu aveţi suficientă mândrie pentru a renunţa la colaborările mai puţin tradiţionaliste.

Scorpion

Orice delegare ori deplasare poate să aducă noi şanse profesionale ori financiare. Partenerul de cuplu pune la cale o cină romantică, de la care s-ar putea să lipsiţi neintenţionat. Doriţi să vă revanşaţi, însă nu aveţi nicio idee. Asistaţi la gesturile violente ale unui bun amic. Săgetător

Săgetător

Plin de exuberanţă şi optimism, nu luaţi în seamă cererile şefilor şi sunteţi penalizat imediat. Reacţia dv. ţine de nepăsare ori de inconştienţă şi nu va dura mult până cei din anturaj vă vor atenţiona cu duritate. Nu vă lăsaţi implicat în deciziile „negative” ale şefilor dv.

Capricorn

Veniturile dv. se dovedesc mai instabile decât până acum şi sunteţi nevoit să sistaţi ajutoarele pe care le-aţi dat unei persoane bolnave. Nu aveţi nici timp liber pentru alt fel de ajutor. Doriţi să aveţi răgaz şi pentru ce vă place să faceţi şi nu mai daţi atenţie unor lucrări.

Vărsător

Aveţi nevoie de concentrare maximă pentru rezolvarea problemelor de mare responsabilitate. Sunteţi mai degajat, graţie apariţiei unor sume de bani, care vă permit reparaţii întârziate în propria casă. Aveţi presimţirea că nu se va termina cu bine. Unii nativi caută o locuinţă nouă.

Peşti

Vă demonstraţi pentru a mia oară deosebitele aptitudini profesionale şi apoi vă miraţi sincer că sunteţi dorit de firme mai mari. Viaţa dv. este din ce în ce mai intensă şi mai interesantă, dar doar profesional. Cereţi multă atenţie şi meticulozitate, dar veţi fi „amendat” pe loc!

Sursa: Adevarul.ro

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *