22 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop săptămânal 7-12 august. Ce nativi vor acorda mai multă atenție vieții...

Horoscop săptămânal 7-12 august. Ce nativi vor acorda mai multă atenție vieții personale

Inrolare trafic.ro

Horoscop săptămânal 7-12 august. Săptămâna aceasta începe cu Soarele în Leu formând un aspect de pătrat cu Jupiter în Taur, ceea ce ne invită să examinăm realitățile noastre fizice cu obiectivitate și neutralitate.

Soarele în Leu poate dori să privească lumea prin prisma ego-ului; în timp ce Jupiter, planeta care mărește lucrurile, poate dori să facă lecțiile sau problemele din lumea noastră mult mai mari decât sunt în realitate. Când apare tendința de a exagera sau a exagera în plăceri, rămâneți conectați la ceea ce este real, cu mantra „nimic mai mult, nimic mai puțin”.

O dezvoltare neașteptată poate ieși la iveală pe 9 august, când Venus în Leu formează un aspect de pătrat cu Uranus în Taur. Surpriza care apare poate să ne facă să reflectăm la ceea ce valorizăm cu adevărat. Precum și la ce trebuie să schimbăm în viețile noastre pentru a trăi conform acelor valori.

Sunteți invitați să reflectați asupra conflictelor care au apărut acum aproximativ o lună și să meditați asupra modului în care povestea schimbării se dezvăluie în viața voastră până la sfârșitul lunii septembrie. În aceeași zi, avem și Mercur în Fecioară în trigon cu Jupiter în Taur, ceea ce aduce acțiuni practice și comunicări ponderate. În această zi, aveți încredere că conversațiile vor fi bine înțelese și vor servi scopul lor bine.

Citeste si:  Horoscop 18 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscop săptămânal 7-12 august

Zodia Berbec

Grijile legate de bani, resurse și cheltuieli pot fi copleșitoare pentru tine. Întoarce-te la frecvența abundenței făcând ceea ce te bucură și te inspiră creativ.

Zodia Taur

Aspectul tău fizic poate fi sursă de stres. Folosește energia pe care o consumi pentru a te îngrijora de aspectul tău pentru a stabili o rutină de auto-îngrijire sau de iubire de sine care să onoreze frumusețea interioară.

Zodia Gemeni

Greutatea pe care o aduc încheierile și finalurile poate avea un impact asupra ta. Folosește puterea minții pentru a te ridica din nou. Apelează la sprijinul fraților sau al unui grup strâns de prieteni.

Zodia Rac

S-ar putea să simți că întreaga lume apasă pe umerii tăi acum. Ancorează-te aducându-ți atenția înapoi la ceea ce este real – cele cinci simțuri, rutina ta zilnică sau chiar natura.

Zodia Leu

S-ar putea să te simți amenințat de un anumit statu quo sau reputație pe care crezi că trebuie să o menții. Întoarce-te la tine, ignoră vocile altora și amintește-ți cine ești cu adevărat.

Zodia Fecioară

Dacă subiectele sensibile privind legea sau religia te apasă, este timpul să te întorci la conexiunea spirituală din interior. O retragere în singurătate, cu intenția de vindecare, ar putea fi o idee bună.

Citeste si:  Horoscop 12 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodia Balanță

Anumite probleme financiare te pot copleși cu emoții grele. Apelează la prieteni cu gândire similară pentru sprijin și înconjoară-te cu persoane care te pot încuraja.

Zodia Scorpion

S-ar putea să te simți copleșit de relațiile tale acum. Concentrează-te pe construirea carierei tale; când îți reafirmezi scopul în viață, relațiile revin la locul lor.

Zodia Săgetător

S-ar putea să te simți epuizat sau confuz în ceea ce privește scopul vieții tale. Luați o pauză și călătoriți sau înscrieți-vă într-un curs care vă interesează cu adevărat.

Zodia Capricorn

S-ar putea să te simți blocat cu o anumită relație sau proiect pasional. Renunță la ego și lasă-te să te contopești complet cu viața; în sentimentele tale profunde se află toate soluțiile creative.

Zodia Vărsător

Dacă problemele din cadrul familiei îți provoacă stres excesiv, caută sprijin în relațiile care sunt natural hrănitoare. Acolo vei redescoperi stilul de relaționare care funcționează cel mai bine pentru tine.

Zodia Pești

S-ar putea să fii copleșit de gânduri și planuri. Încetează să încerci să îți găsești sensul vieții în mod mental, ieși din mintea ta și concentrează-te pe corp prin revenirea la rutina ta de sănătate și fitness.

Credit foto: freepik.com

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: