5 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop săptămânal 20 - 26 august. Mercur intră în retrograd. Ce schimbări...

Horoscop săptămânal 20 – 26 august. Mercur intră în retrograd. Ce schimbări vor avea loc

Horoscop săptămânal 20 – 26 august. Citește horoscopul pentru zodia ta. Află ce rezervă astrele pentru zodia ta.

Horoscop săptămânal Berbec – 20 – 26 august 2023

Odată cu intrarea Soarelui în Fecioară și alăturarea lui Marte și Mercur în casa ta a rutinei zilnice, ești pregătit să-ți canalizezi întreaga energie în a bea suficientă apă, a face plimbări scurte și a-ți duce la bun sfârșit lista de sarcini. Însă înainte să te implici complet, s-ar putea să fie necesar să te întorci la planșă.

Pe 23, când Mercur intră în mișcare retrogradă, acordă-ți puțin timp pentru a reflecta asupra a ceea ce îți aduce satisfacție în comparație cu ceea ce îți epuizează resursele, și ajustează în consecință.

Horoscop săptămânal Taur – 20 – 26 august 2023

Săptămâna începe cu o notă copleșitoare, deoarece multe dintre lucrurile la care ai lucrat în ultima perioadă încep să prindă contur în același timp. În sfârșit, vei pleca în călătorie, te vei întoarce la școală sau vei te muta într-un loc nou.

Deși te simți entuziasmat și mândru, parcă te simți și sub apă. Fă un pas în spate și gândește-te dacă această presiune vine din forțe interne sau externe. Nu trebuie să îi mulțumești pe toți acum. Scopul este să te satisfaci pe tine însuți.

Horoscop Gemeni – 20 – 26 august 2023

Sezonul Fecioarei este momentul anului când ești cel mai înclinat să fii mai casnic. Dar în acest an, nu este atât despre relaxarea pe canapea, cât mai mult despre a trece prin tot gunoiul din subsol pentru a stabili ce merită păstrat și ce trebuie aruncat direct în tomberon. Planeta ta conducătoare, Mercur, intră în mișcare retrogradă pe 23, ceea ce înseamnă că, deși ai vrea să mergi înainte, deocamdată, sarcina ta este să te întorci înapoi.

Citeste si:  HOROSCOP - Joi, 3 august! O zi cu probleme in dragoste

Horoscop Rac – 20 – 26 august 2023

Sezonul Fecioarei îți îndreaptă atenția către frați, prieteni apropiați și comunitatea locală. Pe 23, când Mercur intră în mișcare retrogradă, vei intra în contact cu cineva din trecut care îți oferă o perspectivă importantă despre situația ta actuală.

Aceasta este și o săptămână grozavă pentru a răsfoi o librărie, a reveni la o cafenea pe care nu ai mai vizitat-o de mult timp sau a face o scurtă călătorie cu mașina. Inspirarea te găsește când ieși din zona ta de confort.

Horoscop Leu – 20 – 26 august 2023

Sezonul Fecioarei se concentrează pe bani, resurse și securitate pentru tine, Leu. Din mijlocul lui iulie, ai fost sub o presiune considerabilă, deoarece cheltuielile s-au acumulat, iar afacerea a mers mai încet decât de obicei.

Cererea de sprijin (și împrumuturi!) din partea prietenilor și a familiei te-a ajutat să treci peste, dar acum este momentul să arunci o privire la cifrele reale. Această săptămână îți aduce o perspectivă mult mai necesară și soluții care te vor ajuta să te simți mai sigur.

Horoscop Fecioară – 20 – 26 august 2023

La mulți ani, Fecioară! Sezonul tău începe pe 23, iar planeta ta conducătoare, Mercur, intră în mișcare retrogradă în aceeași zi. S-ar putea să simți dorința să îți tunzi părul, să încerci o ținută vintage riscantă din dulap sau să te vopsești blond sub această influență, dar este mai bine să nu fii prea impulsiv acum.

Folosește aceste dorințe pentru a-ți inspira creativitatea mai degrabă decât pentru a-ți dicta următoarele mișcări. Dacă încă îți dorești ceea ce gândești acum în mijlocul lui septembrie, atunci poți să încerci.

Horoscop Balanță – 20 – 26 august 2023

Această săptămână este în același timp inspiratoare și copleșitoare pentru tine, Balanță. Planeta ta conducătoare, Venus, este încă retrogradă și formează un aspect cu expansivul Jupiter pe 22, oferindu-ți o oportunitate de a te conecta și a te simți susținut atât profesional, cât și în viața personală.

S-ar putea să te afli într-o situație similară cu cea de pe 11 iunie, dar cu o perspectivă mai puțin cinică. Odată ce Soarele intră în Fecioară pe 23, prioritățile tale se îndreaptă de la socializare spre odihnă.

Citeste si:  Horoscop luni 18 aprilie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Horoscop Scorpion

Lucrurile sunt intense pentru tine în această săptămână, Scorpion, dar într-un fel pe care nu îl poți distinge în întregime. Planeta ta conducătoare, Marte, se confruntă cu iluzoriul Neptun, făcând ca totul să pară un pic confuz.

Amintește-ți: lucrurile nu sunt așa cum par acum. Dacă te simți neliniștit sau paranoid, mai ales în jurul prietenilor sau colegilor de muncă, ia o pauză de la grupul de chat și citește o carte în schimb. Vei ieși săptămâna viitoare cu o perspectivă mai clară.

Horoscop Săgetător – 20 – 26 august 2023

Sezonul Fecioarei începe pe 23 și aduce cea mai vizibilă perioadă a anului pentru tine, Săgetător. Această săptămână aduce niște lecții importante legate de echilibrul dintre viața profesională și cea personală și te face să te întrebi dacă obiectivele tale profesionale actuale sunt aliniate cu inima ta.

Mercur intră în mișcare retrogradă în aceeași zi, oferindu-ți spațiu și timp pentru următoarele trei săptămâni pentru a discuta cu șeful, mentorii și consilierii tăi de încredere pentru a stabili un plan.

Horoscop Capricorn – 20 – 26 august 2023

Sezonul Fecioarei aduce aventura pentru tine, Capricorn. Deja ai acordat multă atenție călătoriilor, educației sau căutărilor spirituale din mijlocul lui iulie, dar te-ai concentrat și pe adunarea resurselor pentru a face acest lucru posibil.

Acum îți poți concentra atenția asupra călătoriei în sine. Cu toate acestea, s-ar putea să întâmpini întârzieri sau probleme în detaliile tale, deoarece Mercur intră în mișcare retrogradă pe 23. Este frustrant, dar mergi mai departe. Calea ta neconvențională devine o poveste minunată.

Vărsător – 20 – 26 august 2023

Sezonul Fecioarei este întotdeauna o perioadă complicată pentru tine, Vărsător. Toți ceilalți sunt entuziasmați de cumpărăturile de început de an școlar și de începutul proaspăt al toamnei, dar tu te gândești deja la facturi și la consecințele care vor veni.

Problemele din relații pe care le-ai experimentat în întreaga vară se rezolvă în cele din urmă și indiferent dacă te desparți sau te împaci, oferă-ți tot spațiul de care ai nevoie pentru a elibera unele sentimente negative.

Horoscop săptămânal Pești – 20 – 26 august 2023

Sezonul Fecioarei începe pe 23, aducând perioada din an când ești cel mai concentrat pe relații (și să fim sinceri, ești concentrat pe acestea în mare parte a anului, dar acum asta este tot ce poți gândi).

Cu Mercur intrând în mișcare retrogradă în aceeași zi, indiferent dacă ești singur sau într-o relație, următoarele câteva săptămâni vor implica revizuirea dinamicii relațiilor anterioare și poate chiar conectarea cu foste persoane dragi. Parteneriatele nu vor înainta sub aceste ceruri, dar vor deveni mai profunde.

 

 

 

Credit foto: freepik.com

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: