23 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop ianuarie 2024. Se anunță o lună plină de schimbări

Horoscop ianuarie 2024. Se anunță o lună plină de schimbări

Horoscop ianuarie 2024. Citește horoscopul de luna aceasta pentru zodia ta. Află ce rezervă astrele pentru zodia ta.

Date astrologice importante în ianuarie 2024

Iată care sunt datele importante pe care vei dori să le urmărești în această lună, indiferent de semnul tău astrologic:

Date importante în ianuarie 2024:
Joi, 4 ianuarie: Marte intră în Capricorn
Joi, 11 ianuarie: Luna nouă în Capricorn
Sâmbătă, 13 ianuarie: Mercur intră în Capricorn
Sâmbătă, 20 ianuarie: începe sezonul Vărsătorului
Sâmbătă, 20 ianuarie: Pluton intră în Vărsător
Marți, 23 ianuarie: Venus intră în Capricorn
Joi, 25 ianuarie: Lună plină în Leu
Vineri, 26 ianuarie: Uranus intră direct în Taur

Berbec – Horoscop ianuarie 2024

Luna ianuarie vă cere să vă amintiți că aveți superputeri. Fiind primul semn al zodiacului, te pricepi să obții ceea ce vrei, atâta timp cât ceri. Mercur retrograd s-a terminat în ziua de Anul Nou, așa că nu ai nicio scuză pentru a nu lupta pentru ceea ce îți dorești în această lună. Luna nouă în Capricorn arată foarte bine pentru a avansa pe plan profesional. Dar nu uitați de valoarea de a fi iubit. Sunteți prețuit în viața personală, iar astrele vă îndeamnă să recunoașteți acest lucru. În plus, vei dori să ții un jurnal de vise lângă patul tău la sfârșitul lunii, datorită nivelului ridicat de descărcări psihice pe care le vei experimenta în timp ce dormi, datorită faptului că Uranus devine direct.

Taur – ianuarie 2024

Luna ianuarie începe cu Mercur care devine direct, ceea ce te ajută să pui capăt unui conflict în curs de desfășurare în viața personală. Amintiți-vă că sunteți mai fericit când lucrurile sunt puțin dramatice. Poți să te apleci asupra părții tale de încredere și să lași lucrurile în trecut? Sau te vei încăpățâna să păstrezi o ranchiună? Nu este indicat să te chibui; aceeași înțelepciune de frumusețe este valabilă și când vine vorba de relații. Rezoluțiile de Anul Nou sunt, în general, respingătoare, dar ianuarie aduce o lună nouă, și asta e tot ce trebuie pentru o schimbare de look. Sezonul Vărsătorului aduce o creștere a popularității. Se poate simți ca și cum succesul se întâmplă peste noapte. Amintește-ți că este de fapt rezultatul unei munci îndelungate și grele din partea ta. Nu uita să fii mândru de tine.

Gemeni – Horoscop ianuarie 2024

Sarcina ta din ianuarie este să accepți schimbarea, mai degrabă decât să te temi de ea. Luna decembrie a fost dezordonată și nu a fost momentul potrivit pentru conversații majore, cum ar fi definirea unei relații. Cu toate acestea, ianuarie începe cu planeta ta guvernatoare, Mercur, care devine directă. Nu mai ai scuze, dar ești sincer pregătit să treci la treabă grea. Apoi, te poți concentra pe faptul că sfârșitul lunii ianuarie este despre cum să atragi atenția și să faci bani (horoscopul nu poate promite bani în această economie, dar dacă ar fi după stele, această lună ar fi epică pentru a avansa la locul de muncă sau din punct de vedere creativ). Fiți cu ochii pe căsuța dvs. de primire pe și în jurul îndrăzneței Luni pline în Leu, iubitoare de atenție

Rac – Horoscop ianuarie 2024

În ianuarie, războinicul Marte alunecă în Casa a 7-a a parteneriatului, indicând că este înțelept să te gândești practic la dragoste (ceea ce poate fi un sfat greu de auzit pentru semnele de apă). Există un subiect sensibil de discutat. Dacă vă simțiți înfierbântat, faceți un pas înapoi și calmați-vă înainte de a vă lămuri. Dacă veți ține cont de acest sfat, prima lună a anului 2024 va aduce bucurie ușoară în relațiile dvs. De asemenea, astrele vor să te apuci de bârfă, fără să te simți vinovat. Pe vremuri, bârfa nu avea o conotație negativă, ci însemna să împărtășești informații, așa că bea-ți ceaiul. Rezoluțiile de Anul Nou pot fi problematice, dar te gândești la un nou piercing, la injecții sau la alte modificări corporale, datorită mișcărilor lui Pluto, planeta gotică a schimbărilor de look.

Citeste si:  Patru zodii care au noroc în carieră! Cine își schimbă viața

Leu – Horoscop ianuarie 2024

Mercur retrograd se încheie în ianuarie, devenind direct chiar în ziua de Anul Nou. Sărbătoriți prin a vă trata în mod egoist. Faceți o baie, dormiți și uitați-vă cât mai mult la televizor. Astrele vă reamintesc cu blândețe că luna ianuarie va fi mai productivă și mai plăcută dacă vă mențineți nivelul de stres scăzut. Când soarele intră în Vărsător, este greu să te concentrezi pe altceva decât pe cea mai importantă relație din viața ta (știi despre cine vorbim, Leu). Există o lună plină în semnul tău, Leu, joi, 25 ianuarie. În timp ce lunile pline sunt frumoase, aceste luni intense pot provoca anxietate. Privește-o ca pe o scuză aprobată de astrolog pentru a sta acasă și a te bucura de ritualuri de frumusețe.

Fecioară – Horoscop ianuarie 2024

Ești pustnicul zodiacului, Fecioară. Ai nevoie de timp singur. Când soarele intră în Vărsător, tema ta este grija de sine (noroc cu asta). Este în regulă dacă simți că vrei să te apleci asupra laturii tale introvertite. Probabil că munca îți ocupă o cantitate enormă de energie și este păcat să te simți epuizat în prima lună a anului. Nu dormiți pe rutinele de wellness, dar cu siguranță dormiți cât mai mult somn real posibil. Când Venus, guvernatorul iubirii, se alătură lui Marte și Mercur în Casa a 5-a a plăcerii, ești mai atrăgătoare ca niciodată. Magnetismul tău este puternic în această perioadă. Când cerul se luminează cu o Lună plină în Leu încrezut, telefonul tău se va lumina și el cu foști în DM-urile tale (și Mercur nici măcar nu mai este retrograd!) și cu noi meciuri pe aplicațiile tale de dating.

Balanță – Horoscop ianuarie 2024

Dacă luna trecută, în timpul retrogradării lui Mercur, i-ai trimis un mesaj unui ex haotic, lasă asta în 2023. Planeta devine directă în ziua de Anul Nou și nu mai are timp pentru un astfel de comportament. Luna ianuarie se referă la hrănirea relațiilor sănătoase din prezent din viața ta. Sarcina ta în sezonul Vărsător este să lucrezi la menținerea relațiilor tale. Ești semnul echilibrului, așa cum este reprezentat de balanță, dar îți amintești să le acorzi prietenilor și iubiților tăi la fel de multă atenție pe cât îți acordă ei ție? Când Uranus, imprevizibilul copil sălbatic al zodiacului, își încheie retrogradarea în această lună, cercul tău social ar putea avea parte de zguduiri cosmice. Nu intrați în panică. Ridică-ți telefonul și, de dragul tău, răspunde-le tuturor prin mesaje.

Scorpion

Pentru mulți Scorpioni, dramele (sau traumele) familiale transformă sărbătorile în unele dintre cele mai stresante zile ale anului. Așa că atunci când Mercur își încheie retrogradarea în ziua de Anul Nou, vă rugăm să vă acordați puțin timp pentru dumneavoastră. Îl meritați. Horoscopul Scorpionului tinde să avertizeze împotriva folosirii înțepăturii tale. Cu toate acestea, atunci când planeta ta guvernatoare, luptătorul Marte, intră în Capricorn și în Casa a 3-a a comunicării, ești încurajat să te aperi. O mulțime de oameni care citesc acest articol au primit prea des indicații de comportament. Astrele spun că ai voie să ai o criză de diva din când în când. Și este în regulă să fii leneș în timpul sezonului Vărsător. S-ar putea să te simți deosebit de secătuită în jurul Lunii pline din Leu, așa că ia-o ușor, dar nu fi surprinsă dacă această lunare aduce și vești interesante care te fac să te simți mai faimoasă.

Citeste si:  Vineri, 2 iunie 2017! Gemenii au nevoie de relaxare

Săgetător – Horoscop ianuarie 2024

Când luptătorul Marte intră în a 2-a casă a posesiunilor, te simți încrezător, ceea ce este cea mai bună stare pentru toți Săgetătorii. Astrologii nu pot promite bani în această economie, dar îți putem spune că sezonul Vărsătorului indică încheierea de afaceri. Când planeta transformatoare Pluto se mută în Vărsător, te simți chemată să îți îmbunătățești relația cu social media. Pentru unii, acest lucru înseamnă să petreci mai puțin timp pe telefon pentru a crește productivitatea. Pentru alții, faceți networking mai mult ca niciodată și forjați noi relații de afaceri prin intermediul Instagram. Venus guvernează banii, pe lângă dragoste și frumusețe. Trage-ți lovitura când ea se alătură lui Marte în a 2-a ta Casă a posesiunilor. După o lună plină de activitate, rămâneți în casă în timpul Lunii pline din Leu. S-ar putea să fiți aproape de epuizare, dacă nu sunteți deja acolo.

Capricorn – Horoscop ianuarie 2024

Atât luptătorul Marte, cât și iubita Venus intră luna aceasta în semnul tău, Capricorn, la fel ca și Mercur, mesagerul zodiacului, care, din fericire, își încheie retrogradarea. Cu toate aceste planete care vin spre tine, luna ianuarie te vede încrezătoare ca naiba. Asigurați-vă că puneți acest lucru în valoare și luptați pentru valoarea dvs. la locul de muncă și în dragoste, în timp ce comunicați clar cu ajutorul lui Mercur direct. Să te aperi te face să te simți bine și tinde să te vrăjească. Există, de asemenea, o lună nouă în semnul tău, care este perfectă pentru a-ți schimba rutina de înfrumusețare (dar numai în moduri care te fac să te simți frumoasă și te excită). Puncte bonus: Soarele poate părăsi semnul tău, dar intră în Vărsător, luminându-ți bogata Casa a 2-a.

Vărsător – Horoscop ianuarie 2024

Răspunde-le prietenilor tăi prin SMS atunci când Mercur retrograd se termină în ziua de Anul Nou. Nu fiți derbedeul care lasă oamenii pe care îi iubiți pe citit. Luna ianuarie te supune unui curs de pregătire mentală. În primul rând, când luptătorul Marte intră în a 12-a ta Casă a Inconștientului, unde păstrezi corpurile, te simți chemat să faci munca din umbră. Acesta este doar un mod vrăjitoresc de a spune că lucrezi cu demonii tăi. Soarele intră în semnul tău sâmbătă, 20 ianuarie, dând startul sezonului Vărsător. O întoarcere solară fericită! Poți să-ți deschizi mintea și să accepți ceea ce sosește din partea intuiției tale? Atunci când Venus, guvernatorul iubirii, se alătură lui Marte în Casa a 12-a a ta sinistră, ești în cea mai bună formă de clarviziune. Țineți un jurnal de vise lângă pat, deoarece mesajele pot veni în timp ce dormiți. Luați în considerare să lucrați cu cărțile de tarot, dacă nu o faceți deja. O surpriză de ziua de naștere sosește atunci când planeta ta guvernatoare, excentricul Uranus, își încheie retrogradarea.

Pești – Horoscop ianuarie 2024

Puneți-vă în straturi de autoîngrijire ca pe o cremă de protecție solară. În această lună are loc o schimbare de prietenie. Unii Pești se pot bucura de un nivel de prietenie până la statutul de cel mai bun prieten. Cu toate acestea, există unii dintre voi care se îndrăgostesc de un prieten. Cu cât dormiți mai mult, cu atât veți fi mai raționali în alegerile romantice și în evitarea certurilor odată ce Marte luptător intră în a 11-a Casă a Prieteniei. Dar când Venus se alătură lui Marte, dragostea este în aer, platonică sau romantică, între tine și cineva pe care îl admiri din cercul tău social. Sezonul Vărsătorului începe în această lună și îți sporește abilitățile psihice deja proeminente. Ca să nu mai spunem că ești creativ AF, poate datorită noii tale muze. Atenție doar la faptul că luna plină de la sfârșitul lunii ar putea veni cu o latură de anxietate, așa că plănuiește să o iei ușor și să te relaxezi. Puteți face asta.

Credit foto:freepik.com

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: