23 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop 20 decembrie 2023. Cine are nevoie de odihnă

Horoscop 20 decembrie 2023. Cine are nevoie de odihnă

Horoscop 20 decembrie 2023. Citește horoscopul de luna aceasta pentru zodia ta. Află ce rezervă astrele pentru zodia ta.

Berbec – Horoscop 20 decembrie 2023

Uneori ai tendința de a fi excesiv de protector în general cu persoanele pe care le iubești. Astăzi, va fi important să nu te implici în chestiuni care nu au legătură cu tine, mai ales dacă persoana implicată nu ți-a cerut ajutorul. Chiar dacă se întâmplă contrariul și se ajunge să îți ceară părerea, încearcă să nu îți impui prea mult ideile, fii obiectiv și nu răni pe nimeni.

S-ar putea ca din cauza acestei probleme, cineva pe care îl apreciezi și pe care îl iubești foarte mult să se distanțeze de tine. Este posibil ca ei să se fi simțit oarecum copleșiți de dorința ta de a-i supraproteja și să simtă că nu-și poate întinde aripile în acest fel. Amintește-ți că fiecare are propriul drum și poate lua decizii pentru sine, fără a avea nevoie de binecuvântarea ta. Dacă dorești să păstrezi această prietenie, acordă-le mai mult spațiu.

Taur – 20 decembrie 2023

Dacă nu te-ai trezit bine dispus astăzi, s-ar putea să fie din cauza unei dileme sentimentale care te chinuie tot mai mult pe zi ce trece. Ești o persoană onestă și bună și te străduiești să îndrepți lucrurile fără să rănești pe nimeni, dar uneori acest lucru poate fi foarte dificil. Trebuie să îți tragi puterea din această slăbiciune pe care o resimți și să începi acum să stabilești care este adevărata cale pe care vrei să o urmezi de acum încolo în viața ta.

Încearcă să te eliberezi de această suferință, pentru că singurul mod de a găsi fericirea va fi să găsești modalitatea de a acționa în această problemă. Aceasta este o problemă spinoasă și este normal să fie dificilă, dar nu o poți lăsa să continue să interfereze cu fericirea ta. Petrece ceva timp de reflecție asupra ei astăzi, ai putea găsi foarte repede soluția la problemă. Pe de altă parte, încearcă să acorzi atenție viselor tale.

Gemeni – Horoscop 20 decembrie 2023

Gemeni, astăzi va trebui să înveți o lecție foarte importantă. În fiecare zi te caracterizează faptul că ești tolerant și înțelegător față de acțiunile și vorbele celorlalți și nu obișnuiești să faci tam-tam atunci când ceva nu îți convine. Cu toate acestea, atunci când decizi să te opui sau să îți impui autoritatea, oamenii sunt surprinși și chiar se pot simți deranjați să vadă o latură a ta pe care nu sunt obișnuiți să o vadă.

Ai cedat în numeroase ocazii în trecut, dar oamenii tind să-și amintească mai mult ceea ce se întâmplă pe moment decât toate sacrificiile pe care le-ai făcut în trecut. Este nedrept, da, dar nu poți face nimic în privința asta. Dacă te simți deosebit de rău, poți să le amintești acestor oameni cât de generos ai fost întotdeauna și să le arăți că tu ești cel care cedează mereu. Fă-o în felul tău, cu calm.

Rac – Horoscop 20 decembrie 2023

Este important să începi să te convingi că nu ești cea mai potrivită persoană pentru a da sfaturi despre relații. Nici măcar celui mai bun prieten al tău, pe care crezi că îl cunoști ca-n palmă. Te confrunți deja cu propriile provocări zilnice în această privință și este puțin probabil să poți oferi un ajutor eficient celorlalți. În plus, văzând cât de puțin urmezi sfaturile pe care le dai, cine va dori să te asculte?

Dacă oamenii încearcă să te implice astăzi într-o ceartă între două persoane pe care le iubești foarte mult, cel mai bine ar fi să te îndepărtezi rapid de ei. S-ar putea întâmpla ca în cele din urmă să își rezolve neînțelegerile dintre ei, iar tu să sfârșești prin a fi personajul negativ. În plus, acești terți s-ar putea opune argumentelor tale și te-ar putea face să arăți prost. Nu fi prost și nu face pe justițiarul, pentru că nu-ți va merge bine.

Citeste si:  Luni, 05 iunie 2017! Afla ce ti-au pregatit astrele pentru prima zi din saptamana

Leu – Horoscop 20 decembrie 2023

Încearcă să te ferești de acele răceli de iarnă enervante, acum că suntem deja în sezonul rece. Apărarea ta ar putea slăbi și ar putea afecta toate planurile pe care ți le faci în fiecare zi cu atâta entuziasm pentru sărbători. Asigură-te că îți ventilezi foarte bine casa în fiecare dimineață, dar după un timp închide ferestrele pentru a evita curenții de aer. Nu te alarma când apare primul strănut sau când simți că îți curge puțin nasul.

Încearcă să stai acasă cât mai mult posibil pentru a profita la maximum de aceste zile minunate care urmează. Este important să îți respecți momentele de odihnă, deoarece este ceva de care avem cu toții nevoie, dar nu vă petreceți ziua pe canapea. Mișcă-te și fă niște exerciții fizice pentru a transpira toți virușii care ar putea intra în corpul tău.

Fecioară – Horoscop 20 decembrie 2023

Fecioară, astăzi s-ar putea să nu fie o zi foarte liniștită pentru tine. Vă este greu să nu fiți de acord cu ceilalți în fiecare zi, iar atunci când vă decideți să faceți acest lucru, de obicei, este în cel mai prost moment posibil. În situații de conflict și neliniște, ai tendința de a te simți descurajat, chiar dacă nu ai niciun motiv pentru asta. De aceea, de multe ori cedezi în fața unor lucruri care nu-ți plac sau nu ți se par corecte, doar pentru a evita să te cerți cu cineva.

Astăzi, te poți confrunta cu un episod oarecum complicat cu un membru apropiat al familiei, cu un coleg de cameră sau cu un prieten apropiat. Având în vedere că este o zi predispusă la conflicte pentru multe semne, cel mai bun lucru pe care l-ai putea face în această situație este să stai departe de situațiile care au potențialul de a se transforma într-o confruntare sau două. Acasă, de exemplu, ai putea să creezi o atmosferă relaxantă cu muzică ușoară și puțină tămâie.

Balanță – Horoscop 20 decembrie 2023

Astăzi vei surprinde multe persoane atunci când le vei spune planul pe care îl ai în minte. Surpriza va consta în faptul că acesta va fi, posibil, solo, iar ei nu sunt foarte obișnuiți să faci lucrurile singuri. Ai venit cu o propunere imbatabilă care va face această vacanță foarte plăcută și distractivă, dar tu vrei să te bucuri de această distracție singur. Deși multă lume nu va înțelege această alegere de a petrece ziua singură, știi că este un lucru bun și că ai nevoie de el.

Forța, motivația și creativitatea ta au nevoie de momente de singurătate, uneori pentru că ai nevoie să-ți organizezi gândurile. Este o practică sănătoasă, iar atunci când oamenii se opun, explicați-le cât de important ar trebui să fie pentru toată lumea să o facă. Pe de altă parte, este adevărat că ți-ar plăcea să petreci timp singur, da, dar te așteaptă o zi lungă, așa că nu ar strica să bei un pahar nici cu cei dragi.

Scorpion horoscop 

Te așteaptă o perioadă minunată în care totul va merge ca pe roate. Aceasta va fi plină de plăceri de care te vei putea bucura în fiecare zi, cum ar fi ieșirile de duminică, gustările care îți plac atât de mult pe terasele la soare, mesele cu cei mai buni prieteni și familia, seri de film și seri la lumina lumânărilor cu acea persoană specială. Prin urmare, nu are sens să te bosumfli astăzi dacă, pentru prima dată, planurile tale nu au ieșit așa cum te așteptai.

Dacă, din anumite motive, lucrurile nu merg așa cum îți dorești astăzi și trebuie să rămâi acasă, nu uita că poți oricând să pregătești un plan excelent fără să ieși din sufragerie. Amintiți-vă că aceasta este o perioadă în care totul vă zâmbește în fiecare zi și nu este nevoie să fiți amar. Inclusiv în dragoste, pe parcursul zilei îți vei da seama că norocul îți zâmbește în acest aspect.

Citeste si:  Horoscopul zilei de joi, 9 iulie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Săgetător – Horoscop 20 decembrie 2023

Săgetător, s-ar putea să trăiești astăzi o zi oarecum diferită de ceea ce ți-ai imaginat la început. Dar nu intrați în panică, deoarece aceasta se va dovedi a fi foarte pozitivă. Probabil că te vei confrunta cu o anumită lipsă de înțelegere din partea celor mai apropiați, cum ar fi familia sau cineva din mediul tău cotidian. Este posibil ca aceștia să vă reproșeze că acționați într-un mod oarecum egoist în ultima vreme și că vă gândiți doar la ceea ce este în interesul tău.

Cu toate acestea, va fi important pentru tine să înțelegi că a avea grijă de propriile interese este la fel de valabil și necesar ca și a face lucruri pentru alții toată ziua. Ai grijă de tine însuți și permite-ți în acest fel să fii în măsură să îi ajuți pe ceilalți. Mai presus de toate, evită să intri în discuții legate de acest subiect, pentru că nu merită deloc. Pur și simplu ignorați aceste comentarii care nu urmăresc decât să vă rănească în mod inutil.

Capricorn – Horoscop 20 decembrie 2023

Este o zi bună pentru tine să îți petreci timpul liber făcând orice ai chef să faci. Acest lucru este deosebit de important pentru că ar trebui să eviți acea reuniune de familie pe care ai planificat-o. Se pare că în cadrul acesteia ar putea apărea discuții intempestive pe teme spinoase și asta este ceea ce îți dorești cel mai puțin în perioada care se apropie de Crăciun.

Riscul de a fi implicat într-o situație foarte neplăcută este mare, așa că ar fi de preferat să pleci pe ocolite și să găsești o scuză pentru a nu participa. Profită de această zi pentru a te odihni, pentru a trage un pui de somn bun sau pentru a-ți dedica timpul pentru a sta de vorbă cu acea persoană care câștigă tot mai mult spațiu în inima ta. Introdu o doză de romantism în viața ta. Îți va face bine și, pe cine păcălești, îți place.

Vărsător – 20 decembrie 2023

Vărsător, te așteaptă vremuri bune în următoarele zile. Ești plin de energie și dornic să faci cât mai multe activități diferite în fiecare zi. Cheia va fi să știi cum să le abordezi pe rând pentru a te asigura că toate decurg bine și așa cum ți-ai propus. Astăzi, s-ar putea să te întâlnești cu persoane care au păreri despre viața ta, criticând cât de ocupat ești tot timpul. Nu le acorda prea multă atenție, nici în termeni generali și nici chiar în aspecte mai delicate, cum ar fi cele sentimentale.

Posibil să le fi permis acestor persoane să vorbească despre tine în acest fel, făcând comentarii despre cât de epuizat ești mereu, chiar dacă acum nu-ți mai amintești acest lucru. Acceptați cu umilință realitatea dacă credeți că vă înșelați și că ar trebui să vă schimbați o parte din comportament și, mai ales, evitați să vă certați cu ei, chiar dacă credeți că se înșeală. Pe viitor, încercați să fiți mai selectiv atunci când explicați lucrurile.

Pești – 20 decembrie 2023

Ai un caracter oarecum autoritar și acest lucru ți-a cauzat adesea probleme. În fiecare zi, îți place să coordonezi și să organizezi totul după viziunea ta și nu le permiți celorlalți să își facă partea lor. Acest lucru te-a făcut să aplici adesea legea „poruncii și ordinii”. Trebuie să înțelegi că acest lucru este greșit, pentru că nu ești șeful niciunui loc și trebuie să înțelegi că există oameni cărora nu le place ca altcineva să le organizeze viața.

Deși apreciezi independența și faptul că faci totul în felul tău, dacă vei continua pe această cale vei întâmpina multe dificultăți cu cei care, în opinia ta, nu au inițiativă. Te înșeli amarnic, pentru că nu le lipsește, ci preferă să aibă dreptate decât să se certe cu tine. Cât de inconfortabil, nu-i așa? Astăzi, când tu și prietenii tăi începeți să planificați sfârșitul de an, păstrați o atitudine receptivă.

Credit foto: freepik.com

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: