Search for content, post, videos

Vrei să ai peste noapte un ten perfect și luminos? Secretele fondului de ten

 

Acoperirea, textura și culoarea sunt cele trei aspecte pe care să le ai în vedere când alegi fondul de ten. El trebuie să fie ca a doua piele, să nu se observe, dar să ofere un aspect perfect. Totuși, există foarte multe idei preconcepute legate de acest fard. Iată câteva dintre secretele lui.

Un grad mare de acoperire asigură ascunderea perfectă a problemelor pigmentare. Aceste texturi sunt de obicei compacte, iar culoarea trebuie să fie într-un acord perfect cu pielea. Gradul de acoperire mare se poate testa ușor pe antebraț în zona unde venele sunt foarte vizibile. Dacă albastrul acestora nu mai este vizbil după aplicare, nici petele de pe față nu se vor mai vedea după ce îl folosești. Dacă ai mperfecțiuni feu de camuflat, fondul de ten trebuie aplicat cu ajutorul unui burețel umed în felul acesta , își va păstra aspectuș impecabil mai mult timp.

Alegerea fondului de ten trebuie făcută când tenul nu este acoperit fr farduri și sursa de lumină este naturală.  Testarea culorii  se face aplicând fondul de ten pe linia maxilarului – dacă, după ce îl întinzi puțin pe gât și pe față, nu vezi nicio  deosebire de nuanță, atunci ai găsit culoarea ideală. Când ai posibilitatea să-l testezi la magazin, cere înainte de a-l cumpăra un tester pentru acasă.

Citește continuarea

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *