Search for content, post, videos

VIDEOCLIP EXPLICATIV Realizarea manichiurii dantela

Manichiura este poate cel mai important accesoriu pentru femeile care isi doresc cu adevarat sa fie speciale si iesite din comun.

Insa realizarea unei manichiuri speciale necesita ceva timp si implicare, mai ales cand este vorba despre o manichiura atat de migaloasa precum este manichiura cu dantela.

Pentru realizarea acesteia, va sfatuim sa alegeti in primul rand o bucata frumoasa de dantela neagra, cu ochiuri cat se poate de fine.

Mai intai se aplica pe unghie un strat de oja de culoarea dorita si se acopera doar o parte a unghiei sau se acopera complet unghia, in functie de preferinte.

Primul strat de oja se aplica destul de gros pentru a permite bucatelelor de dantela sa adere. Este important ca acest prim strat sa fie de culoare deschisa, pentru a fi in antiteza cu dantela.

Realizarea in sine a manichiurii este asemanatoare cu realizarea manichiurii cu litere de ziar, insa este totodata si diferita. Astfel, dupa aplicarea primului strat de oja se acopera o parte a unghiei cu o bucatitca de dantela cu ochiuri mici, aidoma imaginilor din clipul de mai jos. 

Iata cum poti realiza manichiura french abstract VIDEO

FOTO Manichiura de vedeta, direct de pe covorul rosu

Dupa ce aceasta s-a lipit bine, cu o pensula foarte fine, pe deasupra, cu oja neagra, se realizeaza mici melcisori negri, din loc in loc, pentru un efect minunat.

Va uram succes in realizarea acestei manichiuri si nu ezitati sa ne spuneti si ce alt fel de manichiuri preferati sa va faceti.

VIDEO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *