Search for content, post, videos

VIDEOCLIP EXPLICATIV Manichiura de Paste cu oua ascunse in iarba

Realizarea manichiurii de Paste cu oua ascunse in iarba este un pic dificila, avand in vedere ca trebuie safim atente la felul in care folosim ustensilele.

Totodata, acest tip de manichiura ar trebui exersata de cateva ori inainte sa o realizam pentru a ne asigura ca nu vom da gres.

In principiu, avem nevoie de oja de mai multe culori dar in special de oja verde, care ne va ajuta sa realizam firele de iarba. Mai avem nevoie de doua pensule cat se poate de fine pentru a reusi sa realizam contururile si modelele de oua.

In prima faza, trebuie sa aplicam un strat protector deasupra unghiei. Dupa ce acesta s-a uscat, vom realiza cu una dintre pensulele subtiri firele de iarba. Este suficient sa desenam cate trei sau aptru fire de iarba pe fiecare unghie, la distante egale, ca si cand ar creste de la varful unghiei spre baza.

Apoi, cu cea mai subtire pensula, vom desena usor cate trei oua, unul langa altul, cum se observa in videoclipul de mai jos, de culori diferite. Cu un pic de oja neagra si folosind aceeasi pensula foarte subtire vom faca apoi cateva uncte negre, de decor, pe fiecare ou.

VIDEO EXPLICATIV Manichiura de Paste, cu iepurasi si puisori

Apoi vom reveni la oja de culoare verde pe care o vom folosi pentru a umple golurile dintre firele de iarba si ouale desenate.

Dupa ce am realizat modelele, lasam ca oja sa se usuce si aplicam un strat de lac deasupra. Astfel vom fi obtinut una dintre cele mai frumoase manichiuri de Paste cu oua in iarba.

VIDEO

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *