Search for content, post, videos

VIDEO Masca de fata care albeste tenul

Masca de fata care albeste tenul este destul de dificil de realizat avand in vedere ca ingredientele necesare nu sunt dintre cele mai des gasite la noi in tara.

Cu toate acestea, masca de fata care albeste tenul are rezultate incredibile si este indicata pentru femeile al caror ten este mai inchis la culoare decat isi doresc.

Principiul pe baza caruia functioneaza masca de fata care albeste tenul este acela de stimulare al circulatiei periferice, lucru ce face a oxigenarea suprafetei pielii.

Pentru realizarea acestei masti aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: fruct de papaia (datorita compozitiei sale chimice inlatura celulelel moarte de la suprafata pielii fetei si care ajuta la oxigenare), iaurt gras (care ajuta la revigorarea pielii si la hidratarea ei) si miere.

Toate ingredientele se amesteca pana cand se obtine o pasta omogena. Pasta se aplica pe fata evitandu-se contactul cu ochii si se lasa sa isi faca efectul timp de 10 minute. Apoi se clateste fata cu apa rece pentru revigorare iar rezultatele vor fi cu adevarat uimitoare.

VIDEO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *