Search for content, post, videos

VIDEO Manichiura lunii octombrie: fundita roz pentru lupta impotriva cancerului la san

Aproximativ 10.000 de romance afla, anual, ca sufera de cancer de san in stadiu avansat, salvarea lor fiind adesea zadarnica, din cauza diagnosticarii tardive. Dar daca ar fi aflat mai devreme, sansele lor de a trai ar fi fost mult mai mari.

Cum afli din timp? Efectuandu-ti analizele anual sau chiar o data la sase luni: palpari lunare si ecografii sau mamografii, in functie de varsta, efectuate aproximativ o data la 12 luni sau chiar mai des, dupa recomandarea medicului specialist.

Pentru constientizarea pericolului cancerului la san, dar si pentru constientizarea importantei diagnosticarii timpurii, octombrie a fost declarata luna pentru lupta impotriva cancerului mamar, fiind reprezentata de clasica fundita roz. O putem purta in piept ca brosa sau imprimata de pun tricou, dar o putem purta si pe unghii.

Tutorialul de mai jos ne invata cum sa realizam un model deosebit de unghii pentru a sustine lupta impotriva cancerului la san.

Iata de ce avem nevoie pentru a realiza acest model deosebit de unghii:

Oja roz deschis-pal

Oja de culoare alba

Roz inchis pentru pictura

Oja cu sclipici roz

Pensula subtire

Oja incolora tratament pentru baza

Luciu pentru unghii

Primul pas pe care trebuie sa il facem este sa aplicam oja incolora pentru baza pentru a proteja unghile.

Pasul urmator aplicarea ojei de culoare alba si, cu ajutorul pensulei subtiri si a ojei roz-inchis, trasarea liniilor la baza unghiei.

Pe alta unghie trebuie sa aplicam oja de culoare roz-deschis, in doua straturi, iar cu oja roz-inchis si pensula subtire concepem fundita clasica ce reprezinta lupta impotriva cancerului la san.

Pe alta unghie aplicam acelasi lac roz deschis intr-un singur strat si aplicam oja roz cu sclipici.

Dupa realizarea acestor unghii aplicam lacul luciu pentru unghii.

VIDEO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *