Search for content, post, videos

VIDEO Manichiura cu buline facute cu ajutorul apei

Vedem tot felul de unghii interesante. Vedetele fiind un bun icon in privinta asta, iar mai mereu dorim sa aratam la fel de impecabil precum ele si sa avem daca se poate si acelasi tip de manichiura.

Am vazut manichiura caviar, catifea, perle si toate acestea ne-au facut cu ochiul anul trecut si ne fac si anul acesta, aceste tipuri de manichiura s-au purtat si inca se poarta.

In tutorialul de astazi vom invata un nou model de manichiura in trend, manichiura cu ajutorul apei. Suna putin pompos, dificil, insa nu este chiar asa.

Cu aceasta manichiura vom impresiona de fiecare data cand vom alege sa o purtam.

Toate doamnele si domnisoarele vor fi incatate sa o poarte.
Pentru aceasta manichiura avem nevoie de urmatoarele: 1 oja de culoare alba pentru baza, 4 oje pentru unghii in culori diferite, un pahar cu apa si o oja pentru finalizare de culoare neagra, plasturi si betisoare pentru a curata extremitatile si un dezinfectant pentru apa.

Pentru inceput trebuie sa incepem cu culoarea de baza de culoare alba. Urmatorul pas pe care trebuie sa il urmam este sa impartim fiecare unghie in patru si sa coloram fiecare parte cu o culoare diferita.

Umplem un pahar cu apa rece in care turnam picaturi de culoare neagra iar apoi turnam putin din dezinfectantul pentru apa si lasam in functie de cat de mari dorim sa fie buline.

Atingem cu unghia peste pata din apa, lasam cateva secunde sa actioneze si apoi scoatem si lasam sa se usuce.

Stergem oja in exces cu ajutorul unui betisor de ureche si manichiura e gata.

VIDEO

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *