Search for content, post, videos

VIDEO EXPLICATIV Iata cea mai buna metoda pentru regenerarea parului

Ne uitam in oglinda si parul nu arata exact asa cum ne-am dori sa arate. Precum al vedetelor de la tv, pe care le urmarim cu foarte mare interes si dorinta.

Ni se spune des: «tunde-l si vei avea un par sanatos si frumos», iar din alte directii ni se recomanda produse fel si fel, unele scumpe, alte la un pret acceptabil. Totusi apelam la foarfeca sau la masti pentru par?

Facem si una si alta! Pentru ca parul sa arate exact cum ne-am dori, trebuie sa tundem varfurile regulat dar sis a aplicam mastri regeneratoare pentru par si alte produse destinate acestui lucru.

Renuntarea la feon si la alte aparate destinate coafarii parului va aduce foarte multe beneficii parului in timp. Feonul duce la deteriorarea parului riscand ca acesta sa se rupa mult mai usor.

Unii spun ca un par sanatos trebuie tuns odata la o luna altii ca la 2,3 luni. Cert este ca parul trebuie tuns periodic, cu cat este tuns mai des cu atat arata mai sanatos si mai bogat.

Podoaba capilara este o problema cu care tot mai multe femei se confrunta. Cea mai importanta insa este puterea de regenerare a parului. Aceasta depinde de cat de afectat este parul si de structura acestuia. Mastile de par pe baza de plante si uleiuri naturale ne vor ajuta sa redobandim frumusetea naturala a parului, sa il regeneram de la radacina pana la varfuri si sa ii stimulam cresterea.

Tratamentele naturiste sunt cea mai buna alegere atunci cand dorim un par frumos si sanatos. Folosirea acestora impreuna cu tunderea regulata a varfurilor, vor reface podoaba capilara facand din regenerarea acestuia un real succes. Asa ca, puteti incerca masca de par din ulei de masline si miere, care se realizeaza dupa regulile din clipul de mai jos. Aceasta masca ajuta enorm la regenerarea firelor de par, fiind recunoscuta drept cea mai buna pentru un tratament de regenerare de multi stilisti internationali.

VIDEO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *