Search for content, post, videos

VIDEO EXPLICATIV Cum sa iti ascunzi cicatricile cauzate de acnee

Perioada pubertatii ne-a afectat pe multe dintre noi. Daca nu esti una dintre norocasele peste care acneea nu a dat, astazi vom invata cum putem sa ascundem prin machiaj, cicatricile cauzate de acnee.

Foarte multe adolescente se confrunta cu aceasta grea problema, acneea! Desi se spune ca la pubertate apare aceasta boala cel mai des, exista femei care se confrunta la maturitate cu aceasta boala.

Acneea reprezinta o inflamatie a pielii. Cel mai des acneea apare in randul tinerilor, ba mai mult se spune ca opt din zece tineri sufera de o forma a acneei, mai grava sau mai usoara.

Acele pastile care apar la nivelul pielii fetei, pe care noi le numim cosuri, pot lasa in urma lor cicatrici foarte vizibile. Din pacate acest lucru este poate cel mai rau lucru care i se poate intampla unei femei, insa nu este capat de lume.

Dupa ce ai luptat ani si ani sa invingi boala, ajungi intr-un punct in care poti crede ca ai facut-o degeaba, pentru ca te-ai ales cu niste cicatrici de toata frumusetea.

Multe tinere ajung sa sufere de depresii si sa se izoleze din cauza acneei. Ele se simt respinse de societate capatand zi de zi tot mai multe complexe.

Astazi totul a avansat, printr-un machiaj simplu invatam cum sa acoperim urmele inestetice ale cicatricilor. In urmatorul tutorial ne este prezentat pas cu pas ceea ce trebuie sa facem pentru a acoperii aceste urme.

VIDEO

 

<

2 comments

  • <cite itemprop="author">Raluca Bercea</cite>

    Eu am avut mare noroc ca nu am ramas cu cicatrici dupa acnee. Eu schimb am ramas cu cateva pete de la cosuri si am reusit sa scap de ele cu un stick natural cu ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tre oil de la Thursday Plantation. Il recomand pe mine m-am ajutat. pup

  • <cite itemprop="author">Simona</cite>

    Eu am ramas cu cicatrici de la acnee, unele foarte adanci si urate. Am crezut ca se vor vindeca singure cu timpul, dar nimica. Apoi am inceput sa caut tratamente sa le vindec si din experienta mea va pot zice ca singurul produs cu care am reusit sa ma vindec a fost un gel tratament natural pentru cicatrici de la Derma E. La mine a functionat acest gel,mi-a vindecat cicatricile si sunt multumita de rezultate. Il recomand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *