Search for content, post, videos

VIDEO Cum sa obtii o coafura cu volum acasa

Daca doresti mai mult volum, urmeaza acesti pasi simpli atunci cand iti usuci parul acasa pentru a obtine un look de coafor.

 

Cum se face ca multe femei nu reusesc sa recreeze lookul obtinut la coafor si acasa? Adesea, lipsa volumului podoabei capilare este problema. Dar poti obtine volum si coafandu-te de una singura acasa, fara a fi nevoita sa mergi la salon.

 

Totul incepe dupa spalarea parului, cand acesta este inca ud. Aplica pe par, mai ales la varfuri, un ser hidratant, dar care nu ingrasa parul. Apoi ia-ti feonul si peria. Daca ai dexteritate, poti folosi o perie rotunda. Daca nu esti prea indemanatica in materie de hairstyling, foloseste o perie lata in locul uneia rotunde, caci – cu cea din urma – risti sa-ti incalcesti de una singura parul.

 

Dupa ce ai aplicat serul pe par (o picatura, cel mult doua daca ai parul lung), imparte-ti podoaba capilara in doua sau mai multe sectiuni, in functie de cat de des ai parul. Prinde-ti fiecare sectiune separat cu cate un clip.

 

Ia prima sectiune de la baza capului, de la ceafa, desfa-o si incepe sa o usuci cu feonul, tragand fie in lateral firele de par cu peria, fie in directia opusa cresterii firelor de par.

 

Daca iti piepteni parul in lateral cand ti-l usuci, vei obtine volum mediu. Daca vrei mai mult volum, piaptana-ti suvitele de par in directia opusa cresterii firelor de par, stand cu capul in jos, in timp ce tii feonul la o distanta de aproximativ 1,5 cm de perie.

 

Pentru a-ti aseza si varfurile, cand ajungi cu peria la capatul suvitei, roteste-o in timp ce usuci cu feonul.

 

Repeta aceasta operatiune cu fiecare sectiune de par, de la ceafa spre crestet. La final, poti aplica un spray fixativ cu fixare usoara.

 

Totodata, pentru a-ti mentine volumul si peste noapte, prinde-ti parul cu un elastic larg si gros in timp ce dormi. Parul trebuie prins lejer, fara sa tragi de firele de par sau sa te jeneze la scalp.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *