Search for content, post, videos

VIDEO Asa scapi de riduri si iti intinzi pielea, cu Yoga faciala

Un trend destul de apreciat peste ocean capata din ce in ce mai mult teren si prin partile noastre, avand in vedere ca a dat rezultate pentru foarte multe femei din Statele Unite ale Americii.

 

Este vorba despre o metoda pentru intinderea pielii de pe fata si pentru a scapa de riduri, laba gastei sau de cutele de pe frunte, prin executarea unor exercitii sunoscute drept Yoga Faciala.

 

In ciuda faptului ca aceste exercitii pot face o femeie sa arate cel putin amuzant, foarte multe dintre adeptele sexului frumo

s sustin ca rezultatele sunt de-a dreptul incredibile si ca dainuiesc in timp.

Yoga Faciala se bazeaza in primul rand pe exercitii care pun in miscare muschii faciali, ar acest lucru face a pielea de pe fata sa fie mult mai vascularizata si sa isi recapete elasticitatea.

 

Mai mult decat atat, aceste exercitii pot fi facute zilnic, timp de cateva minute, fara sa afecteze deloc programul femeii moderne.

 

In clipurile ce urmeaza, sunt prezentate unele dintre cele mai apreciate astfel de exercitii care actioneaza asupra pielii de pe fata, din jurul ochilor sau de pe gat.

 

De mentionat faptul ca, pentru a reduce ridurile de pe frunte, este necesar ca axeste exercitii de Yoga Faciala sa fie executate, uneori, cu mainile


loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *