Search for content, post, videos

VIDEO 3 tipuri de manichiura de toamna, in pasi simpli, pentru incepatoare

Stiu, am acelasi sentiment ca tine, vara a trecut prea repede… Va trebui sa ne intoarcem la hainele sobre in non-culori, sau culori tari, reci, cum ar fi maro, negru, grena, bleumarin si alte in aceste tonuri puternice.

Dar unghiile? La ele cine se gandeste? Care sunt trendurile?

De parca ar conta atat de mult… mai mult conteaza ca tu sa fi multumita, fericita, sa te simti bine cu ceea ce porti.

In acest video vei observa 3 tipuri de manichiura, in pasi simpli, pentru incepatoare, in culori vii, vesele, pozitive.

A crea „trepte”, in culorile curcubeului nu este atat de dificil pe cat ne imaginam. Avem nevoie de oja in mai multe culori si de rabdare. Trebuie sa le aplici in 3 straturi suprapuse, pe rand, in ce nuante doresti lasand aerisite curburile treptelor. Atat de simplu pe cat suna.

Pentru manichiura numarul doi vei incepe cu ce culoare de baza doresti. Vei avea nevoie de oja pentru pictura, cu care vei trasa linii asemanatoare unui triunghi si unghi, iar rezultatul va fi spectaculos. Oja pentru pictura o gasesti peste tot ( e posibil si in hipermarket-uri (e acea oja cu pensula cu varf lung si subtire), in ce culori doresti, sau chiar auriu si neagru cum sunt cele din video.
Manichiura semiluna. Pentru manichiura numarul trei vei avea nevoie de doua culori diferite de oja, dupa preferinte si de benzi pentru manichiura french, pentru a va fi mai usor sa gasiti in comert.

Trebuie urmati 3 pasi simpli: culoarea de baza, aplicarea sticherului pentru french in partea de sus a unghiei si pasul 3 aplicarea culorii numarul 2. Sticherul il indepartati dupa un minut sau 2 cu grija.

VIDEO

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *