Search for content, post, videos

Vechi secrete de frumusete de la Hollywood

Vechile staruri de la Hollywood au facut tot felul de lucruri pentru a se mentine in forma. Cu toate acestea, frumusetile vechi de la Hollywood nu au avut progresele tehnologice si medicale pe care le avem astazi. Trebuiau sa se descurce cu ceea ce aveau.

Ei si-au creat propriile tehnici, rutine si remedii pentru a-si mentine aspectul frumos. Primii ani au fost intr-adevar epoca de aur a frumusetii Hollywood.

Vechiul Hollywood ne-a dat icoane de frumusete precum Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Rita Hayworth, Elizabeth Taylor si multe altele. Aceste femei superbe au fost incorporate ca standard de frumusete. Aceste femei uimitoare au ajutat, de asemenea, la revolutionarea industriei de frumusete.

Ei au creat tehnici si sfaturi pe care le folosim si astazi. Luati un semn de la aceste frumuseti de la Hollywood si incercati cateva dintre secretele lor bine pastrate pentru voi insiva.

Epilat fata
Frumusetea legendara, pe care Elizabeth Taylor o folosea pentru a-si rade fata ca sa-i dea pielea de portelan. Ingrijirea fetei va elimina parul fin de bebelus de pe piele si te scapa de celulele moarte ale pielii. Acest lucru va lasa fata mult mai stralucire, radianta si aplicarea  fond de ten va fi mult mai neteda.

Buze
Marilyn Monroe era cunoscuta pentru acele buze rosii frumoase si indraznete. Ea a facut buzele ei sa apara mai stralucitoare si mai pline prin intinderea rujului. Artista ii cerea make-up artistului sa aplice 5 sau mai multe nuante de ruj si luciu pentru a crea mai multa dimensiune. Ar fi aplicat cea mai intunecata nuanta de rosu pe colturile exterioare si va deveni mai deschisa pana la mijlocul buzelor. Inclinandu-l cu mai multa luciu in mijloc decat in colturi.

Desenarea in afara liniei
Vivien Leigh era cunoscuta pentru buzele ei pline, dar voia sa-si ascunda buza inferioara. Ea ar fi de fapt bruta dincolo de linia ei naturala de buze pentru a da iluzia buzelor mai pline. Deci, da, peste buze nu este un lucru nou.

Linie alba
Carol Lombard a avut o cariera legendara care a parcurs decenii. Ea era cunoscuta pentru rolurile sale comice si offbeat. In timpul carierei sale, s-a intalnit cu un accident de masina care ia modificat permanent nasul. A lasat-o cu un nas usor incretit. Aplicase o linie alba subtire in mijlocul nasului pentru a ascunde acest defect.

Evidentierea si conturul
Printesa de la Monaca, Grace Kelly si-ar defini pometii inalti cu fard de obraz si aplica o nuanta mai inchisa sub pometii ei. Apoi va aplica o nuanta mai inchisa pe merele obrazului. Acest lucru ia dat-o aspectul regal si portelan.

Eliminarea molarului
Cantareata si actrita frumoasa germano-americana Marlene Dietrich este o frumusete clasica cunoscuta pentru oasele ridicate ale obrazului si ochii furiosi.

Marlene a scos molarii ei pentru a-si accentua pometii si pentru a reduce umflaturile pe obraji. Ea a fost, de asemenea, cunoscuta pentru utilizarea benzilor chirurgicale pentru a-si face un lifting facial.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *