Search for content, post, videos

Vara pe piata parfumurilor

Noutatile din lumea parfumurilor sub semnul verii, ne vor dezvalui peisajul caracteristic acestui anotimp, soarele stralucitor pe cerul de un albastru senin,briza mangaietoare a marii, apa azurie invitandu-ne sa ne balacim in racoarea ei.

 

7:15 la Bali este noul parfum prezentat de catre casa Kenzo, care ne va calauzi spre inima locurilor exotice: pe o insula divina, unde chiar si palmierii, briza marii si florile exotice se bucura de petrecerea timpului. Un parfum dedicat tuturor celor care poseda un spirit aventuros.

Kenzo  7:15 la Bali reprezinta dimineata pe aceasta insula, trezirea naturii, miresmele florilor si aerul proaspat în timp ce soarele este în crestere. Aceasta aroma profunda si senzuala se deschide cu note de grapefruit spumoase, la fel ca atingerea razelor de soare pe piele, cu fructul pasiunii amintindu-ne de acest paradis exotic.Inima este Sambac iasomie, o denumire speciala care a fost dat de catre bastinasi – Gods of flori Bali! Arome delicate impletite cu aromele de orhidee ofera un buchet de flori exotice.Suntem gata de noi surprize in asteptarea notelor de baza. Vanilia care inconjoara aura dvs. asteapta momentul sa apara si sa pecetluiasca experienta pasionala de arome calde, de spirit aventuros si exotic din Bali.

 

Donna KaranNoul „parfum zgarie-nori „de la casa Donna Karan, a fost inspirat de un zbor la New York si sarbatoreste latura artistica a acestui oras cu un cocktail interesant de note. Se deschide cu note de magnolie, mandarine, guava roz, muguri de mango si frezii.Inima constand dintr-un buchet de flori alcatuite din lacrimioare, iasomie, floare de portocal. Baza formata din note lemnoase, santal si cedru .

 

Carolina Herrera 212 Ice ne va intampina cu note accentuat feminine de citrice combinat cu acorduri florale. Notele de top  alcatuite din  bergamot si grapefruit, Inima formata dintr-o uniune de trandafir si fructe de padure, în timp ce baza finalizeaza  cu lemn de santal si mosc.

 

212 Ice Men este un parfum masculin aparut impreuna cu editia pentru femei 212 Ice. Compozitia sa cuprinde note proaspete acvatice combinate cu acorduri lemnoase. Notele de varf se deschid  cu piper negru si lemn dulce, Inima cuprinde violete si note lemnoase. Baza este formata din combinatia notelor lemnoase si mosc.

Afla acum cum sa alegi parfumul care te reprezinta!

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *