Search for content, post, videos

Cum sa obtii un par perfect, rapid si eficient, fara batai de cap

Te grabesti sa ajungi la serviciu dar vrei in acelasi timp ca parul tau sa arate prezentabil? Iata cateva repere pe care trebuie sa le iei in considerare inainte de a te stresa degeaba.

Foloseste prosopul. Prosoapele super-absorbante, cele care au mult mai multe fibre in tesatura decat cele obisnuite, te pot scuti de cel putin 5 minute pierdute cu uscatorul electric in mana. Imediat ce te-ai spalat, sterge-te cateva minute cu un prosop pentru a elimina apa din par!

Uscare cu viteza luminii.Mentine uscatorul electric intr-o continua miscare, la o distanta de cel putin 20 de centimetri de par, pentru a preveni deteriorarea prin ardere a acestuia. Concentreaza-te pe partile mai importante, pe care vrei sa le scoti in evidenta, in special in varful capului.

Adauga putin volum. Ridica sectiunile de par de la nivelul pielii capului cu ajutorul unei perii rotunde si apoi aplica asupra acestora o solutie pentru cresterea volumului. Usca apoi parul cu un uscator electric.

Onduleaza fara bigudiuri.Impleteste-ti parul in doua codite care sa porneasca de la baza urechilor si sa se intalneasca la nivelul fruntii. Prinde-le in agrafe si lasa-le un timp asa. De indata ce vei scoate agrafele si vei despleti parul, acesta va capata volum si onduleuri cat se poate de naturale.

Ascunde radacinile albe.Cea mai simpla si sigura metoda de a-ti ascunde radacinile albe, este sa-ti vopsesti intotdeauna parul in nuante cat mai deschise. Cere intotdeauna sugestii stilistului sau coafezei, in special pentru partile din jurul fetei.

Iluzia de par curat. Nu ai timp sa-ti speli parul inainte de a pleca la serviciu? Nicio problema. Leaga-l repede la spate intr-o coada de cal, si spala repede parul prins. Desfa coada, usca rapid parul cu un uscator, apoi prinde-l inapoi intr-o codita asemanatoare. Vei obtine imediat iluzia unui par proaspat spalat si vei scapa de o grija.

Un somn linistit.Aduna-ti parul intr-un coc seara inainte de culcare. In cazul in care iti doresti dimineata volum, aranjeaza-ti cocul in varful capului. In caz contrar, aduna-l la baza gatului. Vei putea dormi linistita iar dimineata, te vei trezi cu parul aranjat si gata de plecare, singura problema ramanand cele cateva minute pe care le vei dedica perierii.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *