Search for content, post, videos

Un chip frumos si luminos. Fara riduri, fara cearcane.

Pielea extrem de fina din jurul ochilor face ca imperfectiunile sa devina mai evidente, necesitand o ingrijire speciala. Desi cremele dau rezultate remarcabile, uneori este nevoie si de alta masuri pentru a remedia problema ridurilor, cearcanelor sau pungilor de sub ochi.

Odata cu trecerea timpului, regiunea din jurul ochilor sufera o serie de transformari, atat la nivelul pielii, cat si al structurilor de profunzime (tesut adipos, musculatura, tesut osos) care se traduce prin pierderea elasticitatii pielii, a grasimii, a tonusului muschilor si a masei osoase.

Pe langa acest proces natural si inevitabil, mai exista o serie de factori care determina tenul sa para obosit si lipsit de vitalitate: oboseala cronica, stresul, carentele de vitamine sau fier din organism, deshidratarea, anumite boli, factori ereditari etc. Cremele puternic hidratante, cele antirid, anticearcane etc. sunt de ajutor, mai ales daca ridurile sau cearcanele sunt discrete.

Atunci cand devin mult mai vizibile, iar cremele si machiajul nu le mai pot ascunde, ridurile, cearcanele si pungile pot fi corectate prin metode minim invazive si nedureroase, astfel incat rezultatul final sa fie o piele neteda cat mai mult timp. Primul pas e vizita la un medic specialist, care, pe langa o analiza detaliata a zonei perioculare, va face si o evaluare a starii de sanatate si a stilului de viata, avand in vedere ca o alimentatie deficitara, fumatul si oboseala cronica pot determina si intretine aceste modificari neplacute ale pielii.

Metode de tratare

Petele de pe fata se estompeaza treptat cu ajutorul cremelor care contin agenti depigmentanti.

Cearcanele adanci pot fi umplute prin injectarea cu acid hialuronic de ultima generatie, sub anestezie locala.

Vasele fine din regiune se pot „sterge” cu tehnologie laser, cu rezultate imediate.

Ridurile fine din jurul ochilor (in special din coltul lateral), ridicarea portiunii laterale a sprancenelor si ridicarea pleoapei superioare se pot rezolva prin injectarea cu toxina botulinica. Rezultatele sunt vizibile dupa 3-5 zile. Cu ajutorul toxinei botulinice se pot trata si ridurile orizontale de pe frunte si cele verticale dintre sprancene.

Inlaturarea pungilor de sub ochi se face, de cele mai multe ori, pe cale chirurgicala, cu rezultate remarcabile, printr-o procedura numita blefaroplastie. Prin aceasta metoda se poate inlatura si excesul de piele, grasime si muschi de pe pleoape, cu rezultat permanent recuperare rapida si cicatrici aproape invizibile.

Blefaroplastia se poate asocia cu injectarea ulterioara de acid hialuronic, toxina botulinica sau aplicarea de tratamente laser pentru obtinerea unui chip odihnit si relaxat.

 Sursa: www.coltuldefrumusete.ro

https://www.facebook.com/coltuldefrumusete

PRODUSUL ZILEI:

0033-Perfect-Beauty-Crema-antirid-contur-ochi-40-plus-01-1000x1000 (1)

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *