Search for content, post, videos

Ultimul racnet in materie de tatuaje: desene albe pe pielea bronzata

Arata precum o dantela pe piele, sunt abia vizibile si extrem de delicate. Tatuajele albe, desi sunt mult mai dureroase decat cele obisnuite, au inceput sa prinda tot mai mult teren in ultima vreme. Iata ce presupune, dar si cat costa o astfel de interventie:

Care este procedeul

ot mai multe vedete din lumea larga renunta la clasicele desene cu cerneala inchisa la culoare in favoarea desenelor pe piele cu vopsea alba. Iar daca o fac vedetele, de ce nu ai face-o si tu!Modelul a fost importat din zonele unde pielea are o nuanta mai inchisa la culoare, astfel ca tatuajele cu cerneala alba sunt mai bine evidentiate decat pe un ten foarte deschis. Dar ele merg de minune si pe o piele bronzata!

Procedeul este acelasi ca si in cazul tatuajelor obisnuite, insa se foloseste un tus incolor, chiar daca i se spune cerneala alba, si care ingroasa pielea. De aceea sunt si mai dureroase decat cele clasice. Zonele cel mai putin sensibile sunt exteriorul umarului si spatele, iar un asemenea tatuaj te va incuraja sa porti cat mai mult bluze fara umeri ori rochite cu spatele decotat. Cele la incheietura mainii sunt mai dificil de realizat in aceasta nuanta, intrucat zona este foarte dureroasa, dar efortul merita pentru ca sunt foarte frumoase.

 

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *