Search for content, post, videos

Trucuri prin care iti poti face fundul mai ferm si mai bombat, ca de brazilianca

Femeile isi doresc sa arate impecabil pentru partenerii lor, insa, de multe ori, posteriorul poate fi si el o problema. Din fericire, exista cateva metode prin care orice femeie poate obtine un fund atragator. Urmeaza tehnicile de mai jos si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Ai grija cum mergi

Este foarte important sa te axezi pe modul in care mergi. De multe ori, mersul pe care il avem ne face fundul sa arate neatragator sau mai mic si fara forma. Este recomandat sa ai o pozitie verticala, cu spatele usor arcuit si cu umerii putin in spate.

Lucreaza-ti si fundul, nu doar restul corpului

Pentru fese, cele mai bune exercitii sunt fandarile si exercitiile cu greutati. Un alt exercitiu care iti va lucra intens muschii fesieri, cat si pe cei ai coapselor, necesita doua greutati. Trebuie sa stai dreapta, cu spatele la treapta. Este recomandat sa-ti urci un picior pe ea si sa-ti lasi greutatea pe celalalt, in timp ce il flexezi ca intr-o genoflexiune.

Apoi, urmatorul pas este sa ridici piciorul de pe treapta si sa-l aduci in fata, pana cand coapsa ajunge paralela cu solul. Exercitiul este unul solicitant, insa da rezultate fantastice daca este repetat de doua ori pe saptamana, in seturi de cate 12-15 repetitii.

Nu ezita sa iei kilograme in plus

Multe femei au tendinta sa se ingrase in zona fundului, insa nu este un lucru rau. Daca si tu faci parte din aceasta categorie, nu este un lucru rau deoarece te ajuta sa isi lucrezi mai usor fesele.

Alege sa te imbraci in conformitate cu forma corpului tau

Atunci cand ai o talie subtire, ar trebui sa alegi pantaloni mulati, care iti pun in valoare talia. Insa, daca ai o talie mai accentuata, opteaza pentru pantaloni cu talie inalta.

<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *