Search for content, post, videos

Trucuri pentru volumul parului! Pune sare in sampon iar rezultatele te vor uimi

Sarea de mare este cunoscuta pentru beneficiile sale miraculoase. Multi o folosesc pentru ingrijirea picioarelor, insa aceasta are multe alte proprietati.

Iata o parte din beneficiile aduse de sare:

1. Ingrijirea parului. In cazul in care parul dumneavoastra se ingrasa mult prea repede va recomandam un truc la indemana oricui. Turnati un pumn de sare in sampon, apoi spalati parul asa cum o faceati in mod normal. Veti observa imediat diferenta.

Daca doriti mai mult volum, turnati sare in balsamul dumneavoastra, incalziti putin preparatul, apoi masati pe lungimea parului. Lasati produsul sa actioneze timp de 10 minute, apoi clatiti bine cu apa din abundenta.

Pe langa volum, acest tratament previne si aparitia firelor despicate.

2. Ingrijirea tenului. Amestecati sare cu sapun lichid sau gel pentru fata si masati cu grija, apoi clatiti cu apa calduta.

Acest preparat are scopul de a inlatura celulele moarte si de a hidrata tenul.

3. Ingrijirea picioarelor. Statul in picioare aduce cu el diverse neplaceri. De la piele uscata si bataturi. Sarea amestecata cu ulei de masline face minuni pentru pielea dumneavoastra.

4. Sarea vindeca ranile. Atunci cand aveti o rana, sau o rana pe cale sa se vindece. Va recomandam sa aplicati in zona afectata o pasta formata din doua linguri de sare si putina apa. Va ajuta sa scapati mai repede de rana si sa evitati cicatricile.

5. Va scapa de tepusa. In cazul in care v-a intrat o tepusa in mana, nu intrati in panica. Masati zona cu putina sare, iar tepusa va iesi singura la suprafata.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *