Search for content, post, videos

Trucuri pentru aplicarea corecta a rimelului

Astazi vorbim despre trucurile specialistilor in make-up care te ajuta sa-ti pui in evidenta ochii. Afla cum se foloseste in mod corect rimelul.

Un machiaj nu este complet daca nu se aplica la final rimelul, fie ca vorbim despre unul sofisticat sau de unul de zi.

“Utilizarea rimelului este indispensabila. Aranjeaza, face ca aspectul sa fie mai interesant si mai impresionant si ofera o finisare mai profesionista machiajului”, sugereaza Viviana Bustos, make-up artist si directorul unei scoli de make-up si estetica.

Exista o gama larga de produse pentru gene pe piata, iar fiecare are caracteristicile sale:

– cu efect de intindere: rimelul care prelungeste genele contine microfibre si peria lui este facuta din peri mai grosi care permit compusilor sa ramana pe gene, mai ales la varfuri, pentru efectul de alungire. O sugestie: aplicati doua straturi de produs.

– pentru volum: contine ceara si polimeri care umfla genele, dand volum. Atunci cand aplicati un astfel de rimel trebuie sa fiti atenti pentru ca are tendinta sa incarce genele.

– cu efect de curbare: au o consistenta mai densa decat celelalte rimeluri.

– pentru gene definite: Ofera volum si grosime, fiind combinatia perfecta de pigmenti si polimeri. Veti obtine o finisare naturala de la radacina la varf.

Cand este recomandat sa folosim rimel rezisten la apa?

“Versiunile solubile in apa sunt potrivite pentru machiajul zilnic. Ele sunt usor de indepartat si sunt mai putin daunatoare genelor. Pe de alta parte, pentru un eveniment in care lacrimile vor fi inevitabile sau pentru a fi splendide pe plaja sau la piscina, este recomandat rimelul rezistent la apa”, declarat Connie Moreno, make-up artist de renume.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *