Search for content, post, videos

Trucuri pe care trebuie sa le urmezi pentru o pedichiura perfecta

Ce trebuie sa faci pentru o pedichiura ca la salon in confortul casei tale? Doar urmeaza pasii de mai jos.

1. Sterge pedichiura de dinainte
Oja de culoare inchisa, cum ar fi movul sau rosul poate pata unghiile daca o lasati mai mult de doua saptamani. Puteti utiliza acetona pentru a scapa de pete. Cand te dai cu oja, foloseste un strat de baza transparent mai intai.

2. Hidrateaza-ti pielea
Daca ai picioare uscate si crapate trebuie sa aplici o crema cu ingrediente hidratante, cum ar fi uleiul de migdale sau untul de shea. Aplica si maseaza crema.

Aminteste-ti sa oferi cat mai multa atentie zonei cuticulelor. Impinge-ti cuticulele, dar nu le taia, deoarece iti protejeaza unghiile.

3. Taie-ti unghiile corect
Pentru a preveni incarnarea unghiilor de la picioare si pentru a le mentine puternice, trebuie sa le tai drept. Pileste-ti putin unghiile daca doresti sa fie rotunjite.

4. Evita combinarea nepotrivita a culorilor
Poarta aceeasi culoare de oja pe unghiile de la picioare si de la maini cat mai mult posibil. Asta te va ajuta sa arati mai ingrijita. Poti folosi 2 culori diferite, dar asigura-te ca se potrivesc.

5. Natural
Lasa-ti unghiile sa respire din cand in cand. Unghiile trebuie sa respire si sa se hidrateze, iar oja actioneaza ca o bariera. Stai fara oja macar o saptamana sau mai mult.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *