Search for content, post, videos

Trucuri fantastice de frumusețe care te vor face să arăți ca o divă

frumusete

Noi am ales cele mai bune trucuri pentru makeup si infrumusetare care te vor ajuta sa arati cat mai bine posibil.

1. Codite de tus elegante
Coditele lungi de tus nu sunt mereu potrivite, insa definirea ochilor cu codite elegante si curate poate face o mare diferenta. Bineinteles, negrul este mereu la moda, insa nu te teme sa experimentezi cu diferite nuante.

2. Ten neted si radiant
Tenul sanatos si radiant este in topul listei fiecarei femei. Daca vacanta a trecut, foloseste iluminatorul pentru a crea efectul de stralucire a tenului.

3. Un blush delicat
Aplicarea corectă a blushului nu numai că iti va da o strălucire sănătoasă, ci iti va accentua caracteristicile. Ai grijă să nu aplici prea mult. Zâmbeste în oglindă pentru a găsi mărul obrajilor. Aplică un pic de blush în aceasta zona și esti gata să cuceresti lumea.

4. Rujul rosu
Psihologii spun că majoritatea oamenilor asociază în mod subconștient culoarea roșie cu atractivitatea tinerilor și a femeilor. Nu este surprinzator faptul ca femeile care poarta ruj rosu primesc de obicei cele mai multe priviri ale barbatilor. Amintiți-vă: nuanta rujului pe care o alegeți ar trebui să completeze aspectul general.

5. Fard de pleoape deschis si stralucitor
Nuanțele de maro, piersic și gri ale ochiului sunt cele mai bune alegeri atunci când vine vorba de rutina de machiaj de zi cu zi.

6. Sprancene bine definite si ingrijite
Știm cu toții că sprâncenele groase sunt la moda astăzi. Cu toate acestea, bloggerii de frumusețe și revistele de modă continuă să repete faptul că sprâncenele mari, groase sau prea întunecate nu numai că arata nefiresc, ci te pot face sa ai un aspect masculin. Un aspect natural este ceea ce majoritatea oamenilor consideră atractiv.

Iti poti contura sprancenele pentru a le face sa para mai dese, insa nu depasi conturul natural al acestora si nu le face sa para desenate cu carioca.

 

Citește și: Cum sa oferi volum parului rar

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *