Search for content, post, videos

Trucuri care iti fac manichiura sa reziste

Ultimul lucru pe care vrei sa il vezi cand vine vorba de manichiura este oja sarita. Acea ciobitura te va deranja pentru tot restul zilei. Multe femei se confrunta cu aceasta problema dupa doar cateva zile de cand au fost la salon, ceea ce poate fi destul de enervant.

Din fericire poti extinde rezistenta unghiilor utilizand trucurile de mai jos.

Ai grija de cuticule
Daca vrei ca manichiura sa reziste mai mult, asigura-te ca ai grija de cuticule mai intai. Trebuie sa le impingi inainte de a aplica primul strat de oja. Foloseste un betisor de urechi sau chiar o pensula pentru a scapa de excesul de oja care a ajuns pe deget.

Foloseste 2 straturi de baza

Alt truc care iti va ajuta manichiura sa reziste este sa aplici 2 straturi de baza pe unghii pentru a evita ciobirea acestora pe margine. Aplica primul strat de baza, iar dupa ce se usuca mai aplica un strat. Al doilea strat iti va face unghiile mai rezistente, iar atunci cand scrii, tastezi, dai mesaje etc nu ti se va mai ciobi la fel de usor manichiura.

Pileste-ti unghiile
Pentru a face oja sa reziste mai mult timp pe unghii trebuie sa le pilesti cu bufferul mai intai. Daca iti dai cu degetul pe unghii probabil ca vei observa niste valuri. La unele femei sunt mai proeminente si cauzeaza ciobirea ojei. Pilirea unghiilor intr-o singura directie poate ajuta la netezirea acestora, iar oja va fi aplicata uniform. Nu pili in toate directiilor deoarece iti va fi mai dificil sa netezesti suprafata unghiei.

Roteste sticla de oja
Unele femei fac greseala de a agita sticluta de oja de sus in jos. Din pacate, pe aceasta cale pot aparea bule de aer in oja, acesta fiind unul dintre motivele pentru care manichiura se ciobeste atat de usor. Ce trebuie sa faci in loc este sa rotesti sticla inainte si inapoi in palme pentru a scapa de bulele de aer. Vei vedea ca manichiura iti va rezista mai mult timp pe aceasta cale.

Stratul de deasupra este foarte important
Doar pentru ca ti-ai facut unghiile la salon asta nu inseamna ca nu ai nevoie de finish. Daca vrei ca manichiura sa iti reziste mai mult timp este cazul sa aplici un strat subtire de finish pe unghii in fiecare zi pentru a le proteja.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *