Search for content, post, videos

Trebuie sa vezi ce s-a intamplat cand aceasta femeie si-a pus miere pe fata

Daca te-ai mai confruntat cu eruptii, eczeme sau dermatita atunci stii cat de frustrant este procesul de vindecare. Ori cheltui o mica avere si timp la dermatolog, ori cheltui o mica avere si furie pe miracole de la drogherie, ori te ascunzi in casa.

Daca iti spun ca solutia pentru tenul tau sta in borcanul de miere? Conform unei femei de pe Reddit, tratamentul pentru tenul ei a fost un borcan de miere.

Intr-un post denumit „Am scapat de dermatita cu miere”, o utilizatoare a acestei platforme a postat patru poze cu tenul ei inainte de tratament, dupa o saptamana, doua doua saptamani si dupa o luna cu o diferenta considerabila in fiecare poza.

Cand aceasta femeie a descoperit un mic studiu care arata cum 30/30 de persoane au scapat de conditiile tenului, folosind o masca de miere organica timp de 3 ore o zi da, una nu, s-a decis sa o testeze. Dupa ce s-a spalat pe fata cu un sapun bland, a masat un strat subtire de miere pe fata si l-a lasat timp de 3 ore. „Nu imi vine sa cred cat de repede a functionat. Planuiesc sa continui acest tratament pana ce dispar toate urmele, apoi sa folosesc aceasta masca saptamanal timp de 6 luni, asa cum indica studiul pentru a preveni reaparitia conditiei.”, declara aceasta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca ti se pare imposibil, te intelegem, insa exista dovezi stiintifice cum ca mierea are puterni magice impotriva acneei si dermatitei. Mierea are proprietati antibacteriene cunoscute.

Bineinteles, toata lumea este diferita, asa ca ce a functionat pentru aceasta doamna poate sa nu functioneze pentru tine, insa incercarea moarte n-are.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *