Search for content, post, videos

Tipuri de ruj pentru buzele tale

Multe dintre noi avem adevarate probleme in alegerea rujului potrivit, mai ales cand vine vorba de acele doamne sau domnisoare care au o culoare a tenului dificila.

Insa, niciodata nu trebuie sa ne ghidam numai dupa culoarea tenului, ci trebuie sa fim mereu atente la felul in care ne imbracam, la tipul de bluzita, de exemplu, pe care o purtam, la tipul de rochie care ne place si la tipul coafura, tunsoare sau culoarea parului nostru.

Asadar, alegerea rujului potrivit poate fi cu adevarat o provocare, mai ales ca avem atatea nuante din care sa alegem. Daca atunci cand vine vorba de accesorii, haine, culoarea parului, machiaj sau unghii, de multe ori, solutiile sunt clare, alegerea rujului potrivit poate fi un lucru dificil.

Trebuie sa mentionam totodata ca nu exista un set de reguli care sa fie respectate pentru a ne alege rujul in ton cu felul in care ne imbracam. Exista doar cateva trucuri de aplicare care ajuta sa obtinem efectul dorit.

Astfel, daca ai gasit culoarea de ruj care te fascineaza, poti observa ca, uneori, atunci cand o aplici pe buze nu are aceeasi tonalitate. De aceea, inainte de a aplica rujul, foloseste ca baza putin fond de ten pentru a uniformiza culoarea buzelor si efectul va fi pe masura asteptarilor.

Asadar, ne-am gandit ca in cele ce urmeaza sa va prezentam o galerie fotografica cu unele dintre cele mai frumoase cuolri rujuri, cu rujuri de la diferite marci, de la cele mai scumpe pana la cele mai ieftine, din care sa va puteti face o idee care vi s-ar potrivi cel mai bine si pentru ce ocazie.

FOTOGALERIE

[nggallery id=19]


 

 


 

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *