Search for content, post, videos

Substante bio, chimice si tratamente pentru un par sanatos si care sa nu mai cada

Intretinerea parului si a pielii este foarte importanta, oferta de produse de pe piata este extreme de variata iar timpul costa bani. De aceea, ne-am gandit sa te ajutam si sa-ti prezentam 5 din cele mai bune alegeri pe care le poti face atunci cand te gandesti sa cumperi acele produse cosmetice de care ai nevoie.

Keratina lichida

Unul dintre produsele pe care vi le recomandam pentru ingrijirea si intretinerea parului este keratina lichida, o solutie complexa care contine ingrediente identice cu cele din structura parului si care actioneaza cu atat mai bine cu cat parul este mai deteriorat. Uitati de problemele de pana acum si reinviati firele de par moarte sau deteriorate, oferindu-le stralucirea si volumul natural. Aplicata periodic si in mod correct, keratina lichida devine astfel o solutie fiabila chiar si pentru combaterea matretii. Keratina lichida se va aplica pe parul dat cu balsam si uscat cu prosopul. Se va masa usor pielea capului, recomandata fiind si utilizarea unui uscator de par, solutia avand nevoie de caldura pentru fixare.

Hidrocrema antirupere

Un alt produs recomandat pentru intretinerea parului uscat, aspru sau fragil, este hidrocrema antirupere, care previne din timp deteriorarea nedorita a firelor de par. Crema contine creatina si proteine de grau, care combinate, alaturi de celelalte ingrediente ale formulei, confera parului elasticitate si forta, protejandu-l astfel mai ales la pieptanare, cand este cel mai usor de rupt. Modul de aplicare este similar keratinei, pe parul curat, zvantat cu prosopul, apoi prin masarea radacinilor sau a zonelor afectate. In plus, nu are nevoie de limpezire si poate fi aplicat zilnic

Tratamentul bifazin hidroreparator

Daca aveti un par foarte uscat sau deteriorate ca urmare a unor agenti externi precum uscatorul de par folosit in exces, razele solare sau agentii de decolorare/vopsire ori permanent, va recomandam balsamul bifazic cu tratament hidroreparator, o solutie pe baza de creatinina si ceramide 3 cu effect atat la exteriorul cat si in interiorul firului de par. Aplicat pe parul uscat si deteriorate, tratamentul bifazic hidroreparator, ii va reda acesruia supletea si stralucirea. Se aplica pe parul curat si uscat cu prosopul. In cazul in care ati aplicat solutia pe un par normal, recomandam simpla spalare a acestuia. Nu aplicati pe scalp ori pe haine.

Crema balsam regeneratoare

Un alt produs pe care il recomandam celor dintre voi care au parul uscat sau deteriorate este crema balsam regeneratoare. Cu un continut de ovaz, aloe vera, floarea psiunii si ulei de masline, crema regeneratoare va poate reda stralucirea parului. Spre deosebire de cremele prezentate mai sus, crema balsma regeneratoare se aplica pe parul proaspat uscat de la radacina pana la varf apoi se clateste cu multa apa.

Crema hidratanta

Cu un continut bogat in aloe vera, parafina lichida, ceara microcristalina si vitaminele e si Pro-B5, crema hidratanta este recomandata celor cu pielea uscata, redand umiditatea de care ai nevoie. Se aplica usor, are proprietati antibacteriale, rezista la apa si se absoarbe usor in piele.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *