Search for content, post, videos

Stil de vedeta: Cum aratau si cum arata azi cele mai frumoase actrite din lume

Ele au fost unele dintre cele mai frumoase femei din vremea lor. Unele inca mai sunt, prin harul naturii sau cu ajutor din exterior, au incercat sa-si pastreze frumusetea cu ajutorul chrirurgiei estetice .

Va prezentam cateva exemple de frumusete perena

Sophia Loren este una dintre cele mai frumoase femei din lume si exploziva a cinematografiei. Desi frumusetea ei a avut zilele sale de glorie in anii ’50, la aproape 78 de ani( ii va implini pe 20 septembrie) , se mentine intr-o forma fizica excelenta, si fata ei a imbatranit cu demnitate , trasaturile si-au pastrat expresia.

Brigitte Bardot este unul dintre miturile erotice din toate timpurile. Privind la aceste doua imagini, putem vedea ca diferenta dintre cele doua este imensa: Bardot a imbatranit. Acum actrita are nu mai putin de 77 de ani, nu a apelat la chirurhia estetica. Este o femeie care isi arata varsta si nu vrea sa se ascunda.

Tippi Hedren a reusit la aproape 82 de ani sa arate mai tanara decat fiica ei Melanie Griffith. Aceasta actrita este ceea ce s-ar putea numi ” o mare doamna „.

Timpul a trecut atat de bine peste Jane Fonda, la 74 de ani continua sa fie ambasador al frumusetei pentru L’Oréal Paris. Nu trebuie sa uitam faptul ca Fonda este intr-o forma deosebita si datorita inreventiilolr chirurgicale

Catherine Deneuve a refuzat sa renunte la frumusetea linistita, care a sedus mai mari regizori in anii ’60 si ’70. Acum, la 68 de ani, puteti vedea ca fata ei a suferit unele transformari dar nu si-a pierdut expresivitatea.

Ochii lui Lauren Bacall sunt de neuitat. Astazi, la 87 de ani , actrita a imbatranit cu demnitate si u toate ca are 87 de ani este inca o femeie frumoasa .

Multe s-au intamplat de cand Faye Dunaway a jucat in Bonnie Bonnie & Clyde in 1967. La 26 de ani era o frumusete atipica de la Hollywood, mai clasica si eleganta. Acum , la 71 de ani, cu ajutorul interventiilor chirurgicale este inca o femeie frumoasa care de fapt arata cativa ani mai tanara.

Cand ne gandim Mia Farrow prima imagine care ne vine in minte este Rosemary si fata ei pistruiata . In 2012, la 67 de ani, Mia isi arata varsta cu toate ca a apelat de-a lungul timpului la interventii chiruricale.

Cybill Shepherd , in varsta de 62 de ani, nu este foarte schimbata. Buna mostenire genetica i-a pastrat trasaturile neschimbate.

Julie Andrews este una dintre acele doamne (are nu mai putin de 76 de ani) nu i- a fost frica sa imbatraneasca si, prin urmare, pare mult mai frumoasa.

Ursula Andress este una dintre acele actrite peste care timpul a trecut frumos. Intr-adevar nu pare ca are 76 ani. Modul de pieptanarea parului, machiajul si rochia fac sa para mult mai tanara. e.

Raquel Welch a fost unul dintre simbolurile cele mai sexy din lumea cinematografiei. Actrita a refuzat sa renunte la fata pe care a facut-o celebra in anii ’60 si a ajuns la 71 de ani fiind o femeie frumoasa, dar este evident faptul ca a apelat la cutit.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *