Search for content, post, videos

Cele mai bune sfaturi pentru un ten perfect

Toate femeile se gandesc ingrozite la anii care trec, la batranete, la ridurile care apar mai intai in colturile ochilor si mai apoi peste tot. Incearca fel de fel de tratamente, unele mai bune, altele nu, ignorand de multe ori metodele mai usoare si mai la indemana, urmand sfaturile costisitoare ale specialistilor. Iata cateva sfaturi utile pentru intretinerea efectiva a pielii.

Protejati fata de soare. Folositi tot timpul creme solare pentru a va proteja fata de ultravioletele care sunt unul dintre principalii factori ce cauzeaza imbatranirea prematura, aparitia petelor neplacute sau, in cel mai rau caz, chiar cancerul. Asigurati-va ca pielea nu este expusa in mod direct la soare. In cazul in care nu doriti sa recurgeti la cremele solare, folositi creme hidratante care contin chiar daca limitat, elemente de protectie impotriva ultravioletelor.

Beti multa apa. Nu mai putin de 8 pahare pe zi. Apa este un ingredient esential pentru mentinerea sanatatii pielii, asigura hidratarea ei si ajuta la circulatia nutrientilor si la eliminarea deseurilor din organism.

Odihna si nutritie. Pa langa hidratare si protectia solara, pentru sanatatea pielii aveti nevoie de miscare, odihna si nutritie adecvata, toate dozate corespunzator, fara exces. O dieta buna nu numai ca te va ajuta la starea generala de sanatate dar, te va asigura ca pielea ta primeste toate vitaminele, mineralele si nutrientii de care are nevoie de care are nevoie pentru mentinerea si repararea celulelor.

Apa calda, sapun si crema hidratanta. Pielea persoanelor mai in varsta dispune de mult mai putine glande sudoripare decat a celor tineri. Datorita bailor frecvente, a produselor cosmetice sau a medicamentelor, pielea poate capata un aspect uscat care faciliteaza aparitia de noi riduri si accentuarea celor existente. Evitati pe cat posibil utilizarea in exces a sapunului si rariti numarul de bai si dusuri pe saptamana. Spalati pielea cu ajutorul unui burete si apa calda si, atunci cand folositi sapunul, alegeti un produs natural si usor, care nu contine coloranti si parfumuri sintetice.

Dupa fiecare baie, aplicati crema hidratanta, concetrandu-va pe portiunile mai uscate ale pielii dar continuati procesul de mai multe ori pe zi, pentru a mentine pielea umidificata si sanatoasa. Fata si mainile sunt doua parti ale corpului care sunt mai susceptibile daunelor de zi cu zi si uzurii, tratati-le cu o mai mare atentie si hidratati-le mai des decat celelalte parti ale corpului.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *