Search for content, post, videos

Cele mai bune sfaturi pentru o manichiura rezistenta mereu

Ai o manichiura impecabila si vrei sa o pastrezi cat mai multa vreme fara sa sara oja? Iata cateva trucuri care te ajuta sa obtii o manichiura rezistenta:

 

Ai grija de unghiile tale si lasa-le sa respire

 

Este recomandat sa lasi unghiile sa respire macar cateva zile pe saptamana fara sa aplici lac de unghii. Poti sa le hidratezi tinandu-le cateva minute in ulei de masline caldut si sa le masezi. In plus poti sa apelezi la tratamentele de ingrijire care exista in comert.

 

Foloseste baza pentru lacul de unghii

 

Exista lac baza care creste aderenta lacului colorat pe unghia naturala si previne ciobirea acestuia. Se aplica un strat pe unghiile .

 

Foloseste top coat peste oja

 

Lacul top coat se aplica peste oja pentru o suprafata neteda a unghiei, stralucire si rezistenta.

 

Lichidul pentru uscare rapida

 

Poti sa apelezi si la un lichid pentru uscare rapida care usuca lacul in 5 minute. Sau poti sa folosesti un spray pentru uscare rapida si stralucire, care se pulverizeaza pe unghii dupa aplicarea lacului colorat

 

Top fixator care reface unghia cu oja sarita

 

Datorita unei combinatii de polimeri si minerale, acest top are capacitatea de a repara instant ciobiturile sau zgarieturile, fara sa mai reaplici lacul colorat

 

Oja permanenta

 

Daca vrei unghii perfecte fara sa-ti faci probleme de oja care sare poti sa apelezi la varianta cu gel care se foloseste in saloanele de infrumusetare. Se aplica un gel colorat pe unghie, se usuca la o lampa UV si vor rezista cel putin 2 saptamani.

 

In unele saloane poti sa faci manichiura cu o oja permanenta care rezista pe unghii pana la 2-3 saptamani fara sa se cojeasca . Aceasta oja se indeparteaza cu o solutie speciala.

 

Sfaturi practice

 

Foloseste manusi atunci cand speli vasele sau cand faci curatenie prin casa.

 

Daca ti-ai dat unghiile cu lac colorat tine-le putin sub un jet de apa rece.

 

Aplica maxim 2 straturi de lac colorat pe unghii.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *