Search for content, post, videos

Sfaturi pentru ingrijirea pielii inainte de nunta

Ne apropiem de vara iar, unele dintre noi, s-ar putea sa se apropie si de ziua nuntii. In aceste de perioade, micile imperfectiuni ale pielii care nu ne deranjau in mod normal devin insuportabile!

Iata cateva ponturi care pot ajuta ca, in ziua nuntii, sa n-ai cum sa-ti reprosezi absolut nimic uitandu-te in oglinda!

1 Stabileste un program de exfoliere

Cu cel putin 4 – 6 luni inainte de nunta, incepe un ritual de exfoliere, care sa-ti asigure indepartarea celulelor moarte, destuparea porilor, uniformizarea tenului si capatarea unui straluciri proaspete a pielii. Foloseste un scrub care sa contina si antioxidanti, iar daca ai pielea sensibila cauta unul fara parfum.

CITEȘTE ȘI

 

Alimente recomandate pentru o piele radianta

Renunta la obiceiurile ce iti deterioreaza prematur pielea!

2 Suporta regula celor 3 saptamani

Cu 3 saptamani inainte de nunta nu mai incerca niciun produs de ingrijire a pielii. Pielea ta poate avea o reactie adversa si iti poate aparea o inflamatie nedorita sau o iritatie.

3 Foloseste extra protectie

Destreseaza-ti pielea adaugand un strat protector de antioxidanti, foloseste o crema hidratanta care are antioxidanti sau aplica pe ten un serum. Antioxidantii vor imbunatati functia de bariera a pielii si vor ajuta la scaderea impactului factorilor nocivi cum ar fi soarele sau vantul. Si nu uita de crema cu protectie solara.

4 Foloseste o crema hidratanta cu acid hialuronic

Cu cel putin 3 luni inainte de nunta, foloseste o crema foarte hidratanta pentru a-ti ajuta pielea sa fie hidratata. Cauta o crema cu acid hialuronic, pentru ca acest ingredient diminueaza liniile fine si hidrateaza mai mult pielea decat ingredientele clasice.

5 Ia suplimente alimentare cu omega 3

Intrucat organismul nostru nu produce omega 3 este important sa incorporam acest acid gras in dieta noastra. Suplimentele alimentare cu acest ingredient face pielea sa radieze si sa aiba acea vitalitate mult dorita.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *