Search for content, post, videos

Sfaturi de ingrijire a mainilor in sezonul de toamna-iarna

Mainile sunt ca o carte de vizita pentru femei si din acest motiv este important sa avem mare grija cum le ingrijim, mai ales pe timp de iarna, atunci cand temperaturile scazute le afecteaza.

Spalatul de maini
Apa fierbinte face pielea mainilor sa-si piarda din grasimi si umiditate, ba mai mult, manta acida a pielii este si ea afectata, atunci cand este utilizat prea mult sapun. Este recomandat sa folositi sapunuri care contin ulei sau cu pH neutru.

Manusi
Pentru a evita uscarea mainilor, va recomandam sa purtati manusi in sezonul rece. Chiar si atunci cand va apucati de curatenie prin casa si folositi tot felul de detergenti, recomandam utilizarea manusilor speciale. Este important sa va protejati mainile de factorii de mediu si de factorii chimici.

Peeling
Este indicat sa apelati la peeling atunci cand vreti sa indepartati celulele moarte ale pielii. Se amesteca 4 lingurite de ulei de masline cu o lingura de zahar si o lingurita de suc de lamaie. Se lasa sa actioneze 10 minute si apoi se spala cu apa calda si se hidrateaza cu o crema de maini.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *