Search for content, post, videos

Semintele de susan ajuta la cresterea sanilor

Marimea sanilor a fost dintotdeauna un complex al multor femei. In viziunea acestora  sanii mari reprezinta un sex-appeal crescut si le confera acea doza de incredere in fortele proprii.

In timp ce multe dintre femeile care fac parte din randul doamnelor complexate de dimensiunile reduse ale sanilor apeleaza la serviciile diverselor clinici particulare de chirurgie estetica pentru implanturi cu silicon, sunt multe alte femei care folosesc metode naturale pentru cresterea sanilor.

O mare parte dintre specialistii americani in domeniu  sustin ca exista anumite alimente si plante care pot asigura cresterea in volum a sanilor. Printre acestea, cele mai eficiente ar fi semintele de marar, semintele de susan, semintele de schinduf si inflorescenta de busuioc.

Ele actioneaza pentru marirea sanilor prin stimularea productiei naturale de estrogen a organismului femeii, hormon care ajuta la dezvoltarea acestora.

Semintele de schinduf au, in cea mai mare parte, efecte similar estrogenului. Tesutul mamar se dezvolta mai mult decat de obicei si  influenteaza benefic si alte tipuri de hormoni din organism.

Simptomele sindromului premenstrual cunosc o scadere in intensitate prin consumul semintelor de schinduf si ajuta la atenuarea complicatiilor aparute la menopauza. In urma consumului frecvent de seminte de schinduf sunt stimulate in mod pozitiv atat ovarele cat si uterul.

Alte seminte care ajuta la cresterea sanilor in mod natural sunt semintele de susan care au in componenta lor estrogen, proteine, fier, calciu, fosfor. Conditia este sa fie consumate in mod regulat, in cadrul fiecarei zile ca aliment de baza. Uleiul rezultat din seminte de susan poate fi aplicat pe suprafata sanilor prin efectuarea unui masaj in sens circular, usor.

Efectul hormonal al consumului frecvent de tinctura din seminte de marar se poate observa in cresterea vizibila a dimensiunilor bustului. Trebuie sa mentionam aici ca aspectul lor este unul ferm, neted si catifelat. La fel ca in cazul uleiului din seminte de susan, cel din seminte de marar se aplica in acelasi mod, circular, cu masare usoara a tesutului mamar.

Trebuie sa stiti ca nu veti obtine rezultate uimitoare doar prin consumul unor alimente daca nu este implicat  si sportul. Fitnessul zilnic asigura atat slabirea, in cazul unora, cat si obtinerea unor sani mai mari prin exercitii speciale pentru bust.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Flori</cite>

    Acum doua nopti am facut un pui cu susan super gustos,iata ca am ramas surprinsa dupa ce am citit articolul! de stiam, poate mai incercam si cu susan dar m-am operat de ceva vreme la dna dr.Silvia Stanculescu , am vorbit cu dumneaei la consultatie si i-am explicat ca am incercat sa fac tot ce e posibil sa imi maresc sanii natural dar nu a mers.nu mi-am pus implanturi ft mari,dar diferenta este vizibila…Important e sa ne informam in privinta interventiilor chirurgicale,pt mine folositor a fost clinica-metamorphosis.ro . Am aflat mai multe despre preturi si interventii etc. sunt curioasa daca susanul ar fi avut efect si asupra mea, va urez spor si multa multa sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *