Search for content, post, videos

Secretele frumusetii – lucruri indispensabile pentru a arata impecabil mereu

Vedem la televizor doamne si domnisoare care arata impecabil indiferent de anotimp si de ce trebuie sa poarte.

Tenul lor este lipsit de urme, iar pielea delicata le scoate frumos in evidenta fiecare particica a corpului.

 

Sa fie acesta secretul lor? Iata ce nu trebuie sa iti lipseasca niciodata:

 

Samponul. Fie ca alegi unul pentru par gras, moale, deteriorate, pentru par drept, pentru par uscat, samponul este un lucru ce nu trebuie sa ii lipseasca nici unei femei din casa. Secretul parului frumos este sa alegi samponul potrivit tipului tau de par.

 

Balsamul de par si masca. Aceste lucruri intra in categoria celui de mai sus, in categoria ingrijirii parului. Balsamul de par si masca sunt doua lucruri ce nu trebuie niciodata sa lipseasca din casa unei femei. Pentru un par minunat alege aceste lucruri in functie de parul tau si de nevoile acestuia.

 

Paleta de machiaj. Orice femeie la un moment dat foloseste farduri pentru ochi. Fie ca zi de zi sau numai la ocazii speciale, acesta este un obiect care nu trebuie sa lipseasca din trusa unei femei.

 

Rujul. Fara ruj nici un machiaj nu este complet. Eu una si daca aleg sa merg la cumparaturi sau la piata, rujul este prietenul meu fidel. Rujul este un obiect indispensabil, fara de care nici un machiaj nu este complet si nu arata perfect. Fie ca alegi nuante nude sau mai puternice, rujul este obiectul preferat al femeilor.

 

Fondul de ten. Fondul de ten si-a castigat pe deplin locul fruntas in randul lucrurilor pentru machiaj indispensabile. Secretul este sa alegi nuanta si proprietatile potrivite tipului tau de ten.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *